Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega treba promijeniti zakone u entitetima, kojima se regulise obaveza gradjana da prijavljuju svoje prihode i imovinu na nacin da se na isti naciu u obadva entiteta regulisu porez na licni dohodak i na imovinu, posto sada u jednom entitetu (RS) gradjani placaju porez na imovinu, dok u drugom (FBiH) ne placaju porez na imovinu. Na kraju bi trebale poreske uprave u entitetima svim gradjanima omoguciti uvid u podatke o licnom dohodku i imovini svakog gradjanina.
nakon svega vrlo je degutantno samo i pominjati ime ovog lika, sa jedinim efektom namjernog i ponovnog beskorisnog iritiranja javnosti (da ne kajem građana jer onda moramo ope prebrojavat i sve srbe hrvate i bošnjake po ko zna koji put) koja nema uticaj ni na šta.
Ovi jos rade i izjasnjavaju se? Nevjerovatno.
Zaključak: okruglo, pa na ćošak