Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa EVIDENTNO je da se NEĆE SNAĆI. jer bi ostavka Milana T. zanačila bi ostavku i SVIH članova VSTV:
Eto VSTV a hahahaa. Ne znaju prevazici obicnu situaciju gdje neko dadbe otkaz...mozete misliti kako su efikasni u prsvosudju. Ali da znaju svi, eto kako su nam pisani zakonski i podzakonski akti...vazda manjkavost...a vi koji tu sjedite ti do sada ako nista mogli izmijeniti...brukate nas ostale pravnike.
Imal kakvih lijepih žena na hovom sashtanku? Ja hvolim lijepe žene !
Covjek daje ostavku evo mjesec i po.
Koje retrde miimamo u vstv kad ih guzi ovaj jajoglavi nepismeni đukan
Zar oni o necemu jos odlucuju ?
Skup kao najboljih pravnika ne mogu iznaći pravno rješenje za ostavku? Nadrealisti na aparatima.
važno da su se paraziti uhljebili da primaju platu u vstvu a nisu se sjetili ni pravilnik o radu napravit za 15 godina.
Čekaj, još niste?
nek vidi EU i Amerika kako njih bendaju ovi iz VSTV a mozes misliti kako je obicnom narodu, a vi ih obasipajte novcima , vodajte po svjetskim konferencijama
Zašto jednostavno , kad može komplikovano ? BiH realnost ,
Da li ima pravde? Nema... Dalida da li mirno možeš spavati zbog malog Dženana? Znam da ne znaš šta je pravda a još manje šta je pravo, jer si i ti, poput Palavrićke, kupila diplomu od Bajre Golića. Fuj stranačka đubrad i UHLJEBI. Gdje je VSTV u slučaju Dragičevića? Bando, marvo, lopovi! UKINUTI SVE DIPLOME PRAVNIH FAKULTETA OD 95 DO DANAS!
Ovdje nije problem ovaj zubolnja i kako dalje,on je ne bitan.Već je problem šta sa onim predmetima koje je on po nečijoj direktivi skrivao po ladicama,e o tome oni svi razmišljaju.
PJEEEVAAAAJ BOSNOOOOO DUSMANIIII NEK ZNAJU DA SE LAKO NE DAMOOOO
Doviđenja i prijatno! Ostavi šuplje priče za, po tebi/e, “sigurniji dio” BiH.