Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedostatak sredstava?Hm
po ovom dudukovom dupeliscu TELEgeltiji kandidati moraju: -da su učesnici UZP i GENOCIDA -da mrze BiH -da mrze AR BiH -da će izmišljajući islamski terorizam i progoniti Bošnjake - da neće procesuirati genocidnu gamad i UZP promicatelje - da .......... - da ...........
Ovo nije tačno ... VSTV je poništio konkurse za izbor sudija i tužilaca Suda i Tužilaštva BiH zbog toga jer su konkursi bili namješteni za stranačke ljude koji nisu prošli testove a trebali su biti primljeni. Ispred moje stranke , SDA stranke , je bijo kandidiran gospodin Hasan Pleh koji je imao najgori urađen test a trebao je biti primljen.