Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Docekali dabogda za svoju djecu da trazite pravdu
Ovo je ubistvo i svima nam je to jasno više. Stegnite Alisu nek progovori već jednom.
Alisa u Italiji ,uživa laganeze uči talijanski ide na faks .....
Pa nek samo onog cigana udaraju dok ne propjeva. Kako bi on meni sve ispljuvao, dobri nas Hitler. Nema vece stoke od ove ciganije, treba to sve rastjerati iz grada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo VSTV. Puna podrška tužiteljici Burzić.
Ma sve ista govna.
na poligraf testirat: - seferovice - alisu - budnju vrlo jednostavno. ili trazit od njemackog, slovenackog, americkog, ruskog bilo cijeg pravosudja da pomogne i rijesi slucaj samo ne ovog kantonalnog.
Pa ljudi ovde je sve jasno sad ko dan... Ovo je drzava samo za SDA family.. Mafijaska drzava na celu sa Bakirom... Ako ste gledali Film KUM... To je mala maca kakvu igru igra SDA.. PA JA J... M I SUD I SUDIJE I DRZAVU... SVE JE JASNO... EVROPOOOO UDJI NA OVE PROSTORE HAPSI LOPOVIJE MAMU IM NJIHOVU
je li vrijeme da se zapali sve ovo
Oni su vlasnici zakona!
Ne moze covjek sa kriminalcima izaci na kraj, kada je cijeli sistem korumpiran.
može, itekako da može... samo što neće...
Kog stigose tog i j... Kad imas vremena, istragu sprovedes u smjeru kojem zelis i naravno u skladu sa zakonom ;)
otac nek uzme stvar u svoje ruke ako je siguran ko je ubica nece odlezati ni 5g jer je javnost je na njegovoj strani ne znam sto nije rekao ko je ubica a najavljivao je da ce reci pogotovo sad kad nema sta izgubiti
--- istraga efikasna i zakonita A smijenjen komesar policije koje je umjesto ubistva montirala saobraćajnu nesreću ! CIgo prihvatio da za pola miliona maraka bude osuđen, isto toliko dali Dalidi i Zdravku Kneževiću a kanulo je i članovima VSTV ! Dragi građani možete očekivati da kriminalci i ubice SDA ubiju na isti način i vaše dijete. Što reče VSTV EFIKASNO i PO ZAKONU. Ovo je kolaps korumpiranog pravosuđa i ubuduće samo POROTA GRAĐANA MOŽE SUDITI ZA UBISTVO a ne VSTV !
Američki sistem POROTA, pa plati sudiju večeraj sa tužiocima i sudskim vještacma ko MINISTAR POLICIJE (BIVŠI) DELIMUSTAFIĆ , plaćaj VSTV bježi preko ilegalnih prelaza uz POMOĆ GRANIČNE POLICIJE, al kad bi došao građanskoj poroti na sud u ruke NE BI TI NI ONAJ SA NEBA VIŠE MOGAO POMOĆI. Ovo je totalno rasulo pravosudnog sistema, i više ovim strankama što viču da su ugrožene i da nekog zastupaju NULU NA IZBORIMA. Vaša DJECA SU UGROŽENA a ne njihova, i vaša radna mjesta.
--- istraga efikasna i zakonita A smijenjen komesar policije koje je umejsto ubistva montirala saobraćajnu nesreću ! CIgo prihvatio da za pola miliona maraka bude osuđen, isto toliko dali Dalidi i Zdravku Kneževiću a kanulo je i članovima VSTV ! Dragi građani možete očekivati da kriminalci i ubice SDA ubiju na isti način i vaše dijete. oto reče VSTV EFIKASNO i PO ZAKONU. Ovo je kolaps korumpiranog pravosuđa i ubuduće samo POROTA GRAĐANA MOŽE SUDITI ZA UBISTVO a ne VSTV !
br1 od kud znas da je SDA
da ste tako efikasni u slucaju PANDORA
--- istraga efikasna i zakonita A smijenjen komesar policije koje je umejsto ubistva montirala saobraćajnu nesreću ! CIgo prihvatio da za pola miliona maraka bude osuđen, isto toliko dali Dalidi i Zdravku Kneževiću a kanulo je i članovima VSTV ! Dragi građani možete očekivati da kriminalci i ubice SDA ubiju na isti način i vaše dijete. Šoto reče VSTV EFIKSNO i PO ZAKONU. Ovo kolaps korumpiranog pravosuđa i ubuduće samo POROTA GRAĐANA MOŽE SUDITI ZA UBISTVO a ne VSTV !