Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebali jedni drugima fameliju
nezavisni su u kriminalu i korupciji. Nikome ne odgovaraju koliko god uzeli " tala" pljačkajući drzavu , a dug ce vraćati narod. Normalno je da odgovara englezima- kolonistima. Narod nema pravo na uvid njihovih primanja i imovine ! " Bogovi" ?!
može ali ne mora
Edward Ferguson is The ONE who is deficient in judgment, sense, and understanding. (fool) Dođu, nakenjaju se, svi nasmijani, uzeli dnevnice, kažu da je sve super i hajmo dalje :) A BiH najgora u svemu i svačemu...
mogli bi dapace ! ahahahahahahahahahahaha
Pa sigurno može biti, šteta što nije.