Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije podoban pa ga sklanjaju, treba bjezati odavde!
E , jeste ga zajebali haha
JOŠ KRAĆE: DODIK i ZLAJA su dobili DOBRE domaće tužioce a ne strane kad su i postavili Salihovića i kleptomana Mihajlovića ! Još samo da Dodik i novi partner Čović postave DOBRE sudije u UStavni sud BiH a ne STRANE, i RAHATLUKU I RELAKSACIJI TEK ONDA NIKAD KRAJA :((
hahahah...odi cika Velja da bonu...jooooj drzave i cirkusa...
predsjednik VSTV obrijani dudukov dupelizac TELEgeltija je najveći bandit i zločinac na balkanu!
Sve ovo utvrdili i on ostade drzavni tuzilac! Bozeee pogodi nas kometom i budi precizan! Trosimo civilizovanom i normalnom svijetu vazduh! Ovo samo kod nas ima!!!!
Ima mjesto za njega u Miloradovom supku. Nek' se samo u stranu pomakne Mate Djakovic.
Kako li je ovo podnio?
Jaoooo. Pa šta ćemo sad. Pa šta da radimooooo.... Ne znam kako ću jest sad. Tuga golema.
Krajnje je vrijeme jer su prošli svi rokovi: SVAKI DRŽAVNI TUŽILAC da bude biran na izborima, kad narodu podsatsre sve šta je uradi. Enetiteski na entiteskim a kantonalni na kantonalnim. Pa ako vi ovkve GNJIDE budete birali a ne GNJIDE IZ VSTV e pa onda nek vam bude ko sa parlmentima na svima nivoima. Njima EUROPSKE plate a rezultati ko na SIciliji !
Narod da zna birati, ne bi imao ovakvu vlast
PRavda i za AMira Zukića ! Uzimo je paru da pomogne siročad a ne za sebe !
Ma za predsjednika ga stavite.
ma smijesna odluka...ma hajte molim vas, smijenjen al i nije smijenjen, samo sklonjen na nizu poziciju!! tako je kad te SDA pomiluje!! van svake pameti
Ovakve treba protjerat negdje tipa Goli otok i sl.
Ma fuj, ja kazne...sram vas bilo. U prevodu neces imati platu 10 000 mjesecno nego 8 000 Sramota
Baš ga shvaćate...