Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Botine glupe debilne, eno vam 3 pumpe ismpupavaj vodu iz podruma!!! Je*o vam ajnadzic ma*er u su*ak hemeroidni!!!
@stachu UUU jaki li su ovi Denis Challenger i Dino Konakovic smradovi sto su se nakotili tipa Antibota,24casa,crvene brigade i slicnih mamlaza.Prvo je bilo da nacelnik Ajnadzic nece dobiti izbore 2016te godine-PA DOBI,pa je bilo nece mandat izdrzat,kao doci ce mu da ga hapse-PA IZDRZA MANDAT I JOS NAPRAVI REKORDE KOJE NIKO NIKAD OBORITI NECE,sad imate pricu o nekakvim revizijama satro nakon izbora-PA JADNI LI STE OPCINA IMA HEM SVOJU REVIZIJU HEM REVIZIJU I TE REVIZIJE I SVE JE C I S T O.POY
@stachu A sto laprdas i lazes bez razloga?Je li ti to neka doza satisfakcije i zadovoljstva???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel to ovaj vrtic, sto je jutros vec komplet poplavio u podrumu...
@stachu, Džaba kompromitovanom Nedžadu Ajnadžiću sponozorisani tekstovi plaćeni iz budžeta Općine Centar novcem građana. Odlaziš u novembru, a onda će i morati pred sudom odgovarati za sve lopovluke.
@stachu UUU jaki li su ovi Denis Challenger i Dino Konakovic smradovi sto su se nakotili tipa Antibota,24casa,crvene brigade i slicnih mamlaza.Prvo je bilo da nacelnik Ajnadzic nece dobiti izbore 2016te godine-PA DOBI,pa je bilo nece mandat izdrzat,kao doci ce mu da ga hapse-PA IZDRZA MANDAT I JOS NAPRAVI REKORDE KOJE NIKO NIKAD OBORITI NECE,sad imate pricu o nekakvim revizijama satro nakon izbora-PA JADNI LI STE OPCINA IMA HEM SVOJU REVIZIJU HEM REVIZIJU I TE REVIZIJE I SVE JE C I S T O.POY
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Super da ce ovaj vrtic uskoro biti stavljen u funkciju,sa ovim ce se znacajno rijesiti problem prebukiranosti drugih vrtica,a i poboljsati uslovi i kvalitet predskolskog odgoja.
Jako radosna vijest za roditelje,a i djecicu koja ce sa novim vrticem imati prostor za igru i pravilan razvoj i sve pohvale opcini koja je istrajno radila na ovom projektu i jos jednom pokazala da vodi racuna o najmladjim sugradjanima.
Zaista divno da je ovaj znacajni projekat uspjesno realizovan,da su nasi malisani dobili predskolsku ustanovu koja je na ovom podrucju neophodna i da se stvaraju bolji uslovi za odrastanje.
Opcina radi punom parom i svaki dan rezultati su sve vise vidljivi.... Bravo
Svaka čast za Opcinu Centar i nacelnika Ajnadzica. Ovo je zaista veliku projekat i korak za ovo naselje, ali i opcinu centar..
Nacelnik Ajnadzic je realizovao dugoročne projekte koji će služiti građanima decenijama, a jedan takav projekat je zasigurno vrtić Razigrani dani. Velike pohvale i čestitke za istrajnost i privođenje radova kraju i evo uskoro i početak rada. Bravo
Dugo se cekalo na ovaj vrtic,i jako lijepa vijest je da se uskoro njegova vrata otvaraju za malu raju.Sigurno ce provesti lijepe dane i steci obrazovanje koje ce im znaciti kroz skolovanje.Pohvale nadleznim koji su istrajali do kraja u realizaciji vrtica!
Obecano i ispunjeno!Sve pohvale za opcinu i nacelnika koji realizuje projekte koji gradjani godinama cekaju.Vrtic u novom ruhu,modernog izgleda je sigurno mjesto u kojem ce nasi malisani uzivati👏👏👏👏
Jedan od projekata opcine centar koji je od velike vaznosti za sve roditelje i njihove malisane.Raduje me sto je uskoro otvaranje,i sto ce malisani uzivati u ovako lijepo uredjenom vrticu,uz sigurno obrazovano radno osoblje.
kako mi bude zao kad vidim vase razocarenje na odlicne projekte koje realizuje nacelnik Ajnadzic a trpite to godinama jer ih zaista ima mnogo. Puna podrska njegovom radu i dalje.
Bravo za rad načelnika Ajnadzića i Općine Centar. Na neistine i negativne komentare ova institucija odgovara završenim projektima u korist svojih građana. Samo red, rad i disciplina. Samo naprijed, provjerena ekipa i stručnjaci koje ne treba mijenjati.
Bravo, načelnik Ajnadžic namjenski ulaze i usmjerava sredstva iz budžeta, rješavajući prioritetne projekte, ali ne zanemaruje ni ostale. Od njega trebaju učiti ostali načelnici i političari. Javnost je upućena i informisana o projektima i ulaganjima. Sve transparentno, a općina iz dana u dan poprima ljepši i funkcionalniji izgled. Tako i treba ipak je Općina Centar epicentar našeg lijepog šehera
Kultni sarahevski vrtic u novom ruhu i ispunjen dječijom radošću. Najljepša vijest danas. Hvala načelniku i općini što ispunjavaju potrebe i najmlađe populacije.
Ovo će biti najbolji državni vrtić u gradu!
Ma bravooooo! Cestitke, uz zelje da mnogi malisani provedu divne i sretne dane u njemu, i da ponesu lijepa sjecanja i korisna znanja. Prelijepa vijest i zavrsetak bitnog projekta na podrucju ove Opcine. Jako dugo se stagniralo sa realizacijom ovoga, konacno smo docekali da Razigrani dani otvore svoja vrata.