Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO HARE BOSANSKI CARE. MA SAMO OSTRO. LEGENDO !!!!!!!
Sejv baznian maslems ;-))) Ugrozene vrste: madagaskarski prstas, neotropska vidra, galapagoski pingvin, uglata kornjaca i baznian maslem ;-)))))
eh Harise, -dobro je da ste netko iz reda Bosnjaka konacno priopcili Tadicu (pocasnom strazaru djenerala KRVNIKA) da je dosta licemjerstva iz Biograda. -lose je sto se to desilo na otvaranju skupa privrednika. -volio bih da ste izgovorene recenice u Mostaru imali priliku sa Bühne EU Vijeca na perfektnom Engleskom (akcent frei) uputiti dole u parteru sjedecem Tadicu (reformatoru), Bildt-u, i inim EU placenicima. -dobro je to sto je do Tadica sjedio Östereichische Beamter G i(n)cko i sto je razumio da ipak netko ima uckur i otvoreno (undiplomatisch) razotkrije licemjerstvo Tadica sa Team-mom. Slicnu lekciju ocekujem da netko iz reda Bosnjaka odrzi tom ljigavom G i(n)cku jer taj bezbojni nije prijatelj Bosne i Hercegovine. -zamolio bih da u slicnih prilikama izuzimate postene i savjesne pripadnike druga dva Naroda jer tamo ima prijatelja. -vrlo je vazno u tako emotivnim situacijam ne sklizati u nacionalnu euforiju ostanite uspravno i dostojno.
za \"bredpit\" i slicne njemu: Takvi kao ti glasaju i glasali su za ove koji vladaju. Ako mislis da Haris Silajdzic ili Zeljko Komsic vladaju grdno se varas. Vladaju oni koji su vecina u parlamentu i domu naroda , a to su SDA, HDZ,HDZ1992 i SNSD. Sta se oni dogovore a nikako sta precednici rade, malo se educiraj pa mozda shvatis kako vlast funkcionise.
Harise svaka čast. Vaš govor me podsjeća na govor Recep Tayyip Erdogan-a u Davos-u prošle godine. Dođe vrijeme kada čovjek mora stvari nazvati pravim imenom, a ne kao Tihić \", pa eto mi smo za dogovor\". Haris i naravno Željko Komšić su ljudi koji mogu ovu zemlju i narod izvesti na pravi put. Vas dvojica trebate nastaviti sa ovim što ste zapoćeli a valjda će naredni izbori bolje uroditi plodom za SBiH i SDP. Također u zadnje vrijeme je i Zlatko Lagumđija imao lijepih izjava. Ako ruralni predijeli opet ne prodaju glasove za par metara asfalta biće bolje. Samo naprijed, i naravno nedajte da nas više gaze. BiH4EVER!
najbolji su mi ovi sto vicu \"bravo harise neka si im reko\" oni su najgori. Kakvi kreteni pa svi napreduju a mi ostajemo ko zadnje smece. Odose i srbija i Hrvatska u bolji svet a mi cemo jos dugo dugo slusati budale kao sto je izblijedeli hare
Hare je mocan, to i na ovaj nacin pokazuje. Mala izjava i vi ovdje levati, papani dva dana pisete....bla bla...bla. Samo nagari te....
kakav kreten stiti sebe
ODGOVORNO TVRDIM DA BOSNA NIKADA NECE BITI SUVERENA DRZAVA,DOK GOD POSTOJI HRVATSKA I SRBIJA.A MOZE OPSTATI SAMO ONDA KADA SVAKI NAROD IMO SVOJU TERITORIJALNU JEDINICU.......A MENI NAJSMJESNIJE JE TO DA JE NEKO SLAGAO BOSNJACIMA DA SU ONI GLAVNI U BOSNI....SMIJESNO,ZAR NE...
DOBRO BI BILO DA HARE ODSELI U TURSKU I DA OTVORI KEBAB SHOP...
Ma ko ga j...e dajte vec jednom da se popucamo pa kom opanci a kom obojci.Hajde Hare dok nas ima jos.
e moj Harise. Dobro li nas sramotiš. Jadni li smo mi kad te imamo.
Udri bogalje ! Tako im i treba. Hare legendoooo !
Hare moze samo da se uhvati za onu stvar a da mu vi idijoti popusite kao sto ste i naucili.Kad je hare rekao nesto da valja ,nikad zato sto zna da kod vas to ne prolazi nacijonalizam je velika stvar.Da politicari pricaju pozitivno pricao bih i narod .Ovako jos dugo cete se vi mrziti ,bise RS a bogami i federacije.Samo naprijed glasajte za iste.
Jaa papcine jest vam muka lajte u zvezde... Dirty Hary kad se pojavi vama se okrene I mrtvo I zivo hahaha .... THE LEGEND ..... Ili za Vas papkarosi LEGENDAAAAAAAAAAAA :)))))