Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tatko ti tu zgrces grdne pare , a ja i sestra još peremo stakla pp semaforima....! E pa nećemo vise , kurafti djafti!!
Ma ta državna imovina uopšte nije sporna i nebi bila sporna da ta ista imovina nije nelegalno prešla većinom u privatno vlasništvo. E sada je problem ako to neko bude kontrolisao ko je mogao prodavati državnu imovinu.(obićno u bescjenje).Kriminalcima a i rušiteljima države najviše odgovara da se ta državna imovina lagano podijeli. A što se gospodina Džerarda tiće svi dobro znamo koje i kako se održava na funkciji koju obnaša.I o drugom spomenutom gospodinu sve znamo a naroćito o njegovim stranačkim kolegama, termitima što pokupiše sve što je bilo vrijedno u ovoj državi.
Primi te mnogo srdachnih pozdrava iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
U penziju ;NE;niposhto samo na hadz,sozirom da je on jedan ijedini Musliman koji je ostao vjeran i dostojan svojov vjeri i naciji,dok ste vi svi od jednom postali svi boshnjaci,on je dobar covjek i ;YA;mu daje podrshku u njegovoj odluci i namjeri>SELAM
JA KAO MUSLIMANKA mogu da kazem da vlim da dudlam srpske kubure vise nego ljeba da jedem a omiljeno mi je kad me gadjaju u lice i zato postujem srbe jel su oni pravi muskarci nisu ko nase muje kud mala kubura tud jos i osakacena inace sam iz srebrenice
PROPOZICIJA: Zasto nebi ubrzo Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Nezavisna Republika Kosovo-Dardanija ZAJEDNO dale tuzbu protiv nacisticke genocide fasisticke srbije ZA sve sto je radila od 1991-e godine do 1999-e godine ,za ratne zlocine Hrvata, Bosnjaka, Albanaca u Hagu a i u svojim legitimnim drzavnim sudskim institucijama?! ZAJEDNO smo jaci i to bi bila velika pobjeda pravde i zauvijek kraj srbskoj krvolocnoj bandi SANU ideologa koji i dalje cuvaju hitlera ratka mladica i hadzica ko i ostale vise hiljada srbskih ratnih zlocinaca i siledzija?!BiH4EVER!
Vam sudbina...ni afalta ne bi imali da vam jna nije gradila...sve sokaci blatnjavi bili, sigurno. A ostalo da ne pominjemo!!! I sad tu nesto Pipo pjeni...a bre, Pipo, dje ti je dido bio, pokenjam mu se u sred Blajburga na svastiku!!!
priznajem da smo mi srbi ubice, siledzije, genocidasi, teroristi, manipulatori, inernacionalne profesionalne ubice, lopovi teritorija i pljacka drzava al opet nam niko nista nemoze jer su srbi izmisljeni za internacinalnu pljacku balkana a pogotovo bosne i hercegovine.
Jedino sto su vam Turci ostavili u amanet, to su dzamije i kaldrme, ostalo sve Srbi izgradili. I da, da dodam, stari most u mostaru...a bre...zahvalite im se i cutite. Budite zahvalni sto niste za njima nagareni onomad!!!
Jel to Silajdzic bio na nekoj ORA??? Za mladje generacije, Omladinska Radna Akcija, izgradnja zemlje poslije unistenja od strane fasista, sto stranih, sto domacih, vise domacih nego stranih, a bre...alija tucao kamen na golom otoku, a ORA dok je bila, on pisao svoju Islamsku Deklaraciju, kako bi pravio islamiju na tudjoj grbaci!!! Idite Turcima pa trazite imovinu!!!
bosnjacki komsic? to careeeeee ;-))))
mi cemo srbi snimit film o hiljadama ratnih zlocina i silovanja koja smo pocinili u bosni i hercegovini.ima nas casnih srba i pokazat cemo nase zlocince i siledzije da bi napokon srpski narod mog\'o sebe osvjestit o svojoj oholnoj srpskoj ovisnosti o masvinim etnickim ciscenjima i genocidima.
Za budalu kao što si ti bi bilo najbolje da ćuti inestane sa politlčke scene, jer to što ti radiš sada, radiš kao da si u timu R.karadžića 1992-1995. Prvo bi trebaop da znaš da nepostoje nikakve zajedničke institucije, POSTOJE SAMO INSTITUCIJE BiH, kao drugo, država može entitetima dati na raspolaganje državnu imovinu, ali DRŽAVA JE VLASNIK! I treće, za vas je Silajdžić veličina koju kad spomenete trebate ustati, niste dorasli ni cipele da mu čistite. Gospodin Haris Silajdžić je još jedini istinski borac za BiH, za razliku od tvog Tihića koji je nemilice krčmi. Vama nesmeta podjela države za koju su izginuli borci ARBiH, nesmeta vam ni genocidi i etničko čišćenje BiH, nesmeta ti hiljade zločina nedužnih muslimana Višegrada i td. Imaš li obraza Bošnjacima u Višegradu pogledati u oči. SRAMI SE IZDAJNIČE!
... nego je Bosnjak, sto je isto! On i Zeljko Komsic su inace homoseksualni ljubavnici.
Uostalom šta vam je krivo ? Kad vi imate svoje Srbe i Hrvate poput Komšića i Divljaka. Možemo i mi imati svoje Bošnjake, nije Selman jedini ima njih još.