Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ništa.
nije bas tako... naucio je da nas na ovim prostorima moze zaje8avat kako hoce...
Ono što se ne može zauzeti vojno, može ekonomski - kroz privatizaciju...
Ne znam sta je svijet naucio iz toga, ali ako Ceric prisustvuje tom skupu onda ce svijet sigurno nauciti nesto novo, to da mu je Turska bioloska majka :-)))
Naučio je kako se od rata pravi biznis.. :P
... svijet je naucijo da nevalja proizvoditi granate, tenkove, nuklearno oruzje i ostale zanimljive stvari ... svijet je naucio da je nasilje dobra opcija ako si jaci, a ako si slabiji onda nije pametna varijanta ... ;))
Nepocinju se ratovi djaba , u svakom su zauzimane pozicije u svijetu , nadmoc nad onim slabijim a u ovom Balkanskom smo vidili da je cetnik uzeo teritoriju u Bosni od slabijeg ne`naoruzanon bosnjackog naroda, u istoriji cetnika je u krvi da otimaju tudje i prisvajaju ,ni svjeska zajednica nista bolja nije ,priznali su im oteto zvano (cernicka tvorevina) ,to znaci zadovolji jaceg da bi negdje bio mir..!
Ko ce sa Klixa biti tamo da vazi?
meni se cini da ce ovo sve kostati milion,dva a nikakve fajde od toga........
Da je sta naucio ne bi se desila '92 - '95 ...
Ne da nije naucio nego i razmisljaju o trecem
Da je svijet išta naučio iz Prvog ne bi nakon dvadesetak godina započinjao drugi.