Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zabraniti koristenje prefiks Sarajevo. Kad su mogli izbrisat sve pridjeve bosanski mogu i to. Nek stave neki kmetovski naziv tipa, Vukosavlje, Sumadija itd
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕔𝕗 👍☝☝😎😄😂🤣💩
Vukota nije sposoban da vodi SDS, njegov plafon je Gatacki dom kulture i sviranje gusli, ali bez publike.Na celu SDS bi trebao biti Mirko Sarovic ili Mico Micic, jer su to ozbiljni igraci prepuni para i iskustva.
Mozda da izvrsite kolektivno samoubistvo kad ste vec na okupu ? Rekao bih harakiri ali cast niste mogli izgubiti jer je nikad niste ni imali.
Goveda Vukotarica je uništio SDS, još kad se objavi koliko su para uzeli od USAID i ostalih, biće tu i krivične odgovornosti. Neće im 100 ambasadora pomoći šta će im gospodin Milorad učiniti
Gospodin Milorad je i tvoj i moj predsjednik jarane, a i Hrvata
glupani će opet ostaviti Govedo i nastaviti Bosićev put...
Naredni koraci su sasvim jasni. Ko god želi fotelju nek se sagne ispred Dode, fino mu popuši i izvine i može oćekivati pardon, jer je Dodo milostiv. Milostivi Dodo voli papke, spreman će biti da im pruži i kakvu fotelju!
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕘𝕢 👍☝☝😎😄😂🤣💩