Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema ovog prvog reda mi bi bili ko Njemačka to sve go lopov do lopova, miševi mekinjaši
MEKTIĆU ZAHVALIMO ZA SAV OVAJ CIRKUS
Nisam clan niti jedne stranke, jedini mi uliva povjerenje Denis Becirevic. Koja god da je stranka ja cu glasati za njega, sjecam se da se prethodnih gosina nije htio kandidovat, mislim da je napokon prihvatio.
Navikli na 'tajno' glasanje i manipulisanje glasackim listicima, uhodano vec 20 i kusur godina
svi ste vi kaubojci
nemate vi pojma
A kako su se lijepo poredali, sve lopov do lopova
23 godine iz jedne laži u drugu, iz jednog obećanja u drugo a narod vjeruje... Pa narode dođite sebi više, zar nije dosta
Pa zar još uvjek ima neko ko vjeruje u ovaj cirkus
Zanimljiv cirkus, imaju i klauna
Sve ublehasi pravi
Ma koga god da izaberu nema sanse, oni su propali, njihovo je jos do oktobra.
Ma koga god da izaberu nema sanse, oni su propali, njihovo je jos do oktobra.
Al će se usrećiti i Bošnjaci i cio Balkan ako bude Sebija, ma bilo ko iz SDA. Vala dosta ih je bilo
sta ba odlucujete? zna se da nenormalna SebiJa odlucuje sta ce ko i kako ce ko!! ona ima najveca muda u sda
Treći svjetski rat je DEPOPULACIJA (smanjenje sadašnjeg broja stanovnika na zemlji zbog resursa-energija, voda, hrana...) več je u toku dugo vremena i svim sredstvima vidljivim i skrivenim. A kojim redom će to da ide i završi i ko je to pokrenuo i kada još se ne zna. Jer treba broj stanovnika na planeti da se svede na davno poznatu "ZLATNU MILIJARDU". E ko su ti u toj "Zlatnoj milijardi" znat će samo oni koji opstanu.
Mali si Fahrooo !!!Nikad neces narasti ni onako, a ni u ocima naroda.Mali si i cojk!!!Izetbegovici su ti kompleks, plasis se Sebije!!!Satrat ce te!!!
Odlučuju odnosno Bake naređuje da buds tajno-najtajnije kako bi Sebijica bila izabrana. Sramota nek vas bude