Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bruka ko odaje pocast. Pola ih provjerenih kriminalaca sad pa sad spremno za hapsane a ovdje licemjerno stoje da odaju pocast.
Idi pokrij se ponjavom.
Danas je dan kad su srbi oslobodili Sarajevo
Forto prouci Fatihu kome bi bio premijer da ti nije bilo tih sto im odajes pocast ko mulac...
@FreeKs kakav si ti papak
@Ronaldo Ljudi za koje ne znas sta su to su mnogo losi ljudi, ni vjere ni porijekla a papak jesam jer me boli sto mom ocu odaje pocast na onaj nacin...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo je sto se drzavni vrh sjeti i obiljezi sva desavanja koja su se desila nasem gradu, grad heroj, grad ljubavi
Samo.Sarajevo ima taj duh da opstane uprkos svemu sto se desilo, cestitam grade.
Dan naseg grada heroja koji je bio pod opsadom uvijek se treba sjecati i nikad zaboraviti
Da se ne zaboravi da se ne ponovi, naravno da ovo treba obiljezavati
Uce fatihu komunistickom spomeniku. Hahahhaahhaha
Znaci Forto nije Musliman. Pa i logicno.
moš mislit kako neko mora bit retardiran i zadojen mržnjom ,da lajkuje automatice 4444 islične bolesnike..pljuc!
ovo isto kao kad rusima njemci kažu da su fašisti,...pa zar je handžar divizija baštinila antifašističke ideje?e,moj grade,nek ti je sretno!
Klix kad napisem istinu brisete komentar mamu vam
Svaki dan u svakom pogledu,ovaj VRH lopovske BAGRE sve vise napreduje sa rusenjem drzave koja je ISKOCKANA na DEJTONSKOM KRVAVOM RULET STOLU !!
Zašto ovi Bošnjaci uče Fatihu oslobodiocima Sarajeva?Pa nije ga Alijina koljačka Handžar divizija oslobodila.
Ovog Skaku bi ja postavio za doživotnog gradonačelnika Sarajeva.
Sarajlije pa zar sami ne vidite da premijer kantona Sarajeva nije musliman niti se deklarise tako. Moze se reci covjek je ateista. Moze . Covjek sa muslimanskim imenom ,a ateista je NIJE musliman.
@Wolfgang01 u Sarajevu možeš biti Marsovac ako si kako treba i ne bojiš krvna zrnca kao što četalji broje u republici genocidnoj.
@Wolfgang01 pa šta ako je njegov izbor kao i moj. Ne vjerujem lično,ali mi vi koji vjerujete ne smetate. Religija je opijum za mase.
Ne odaje se počast tako što dođete 1 put u godini i nego vašim zalaganjem za bolju državu i zajednicu. Vi samo pljačkate ovaj jadni narod.
@Zilko @Zilko hvala allahu,šuti samo nek su naši. Nema veze sto je plata 4oo marki,...šuti šučur allahu,samo neka onaj vlah Tiho ne gradi,....si vidio hebo majku,kazu covjek nije nista privatizirao,,,,a i plate im bolje nego kod sve jednog SDA naseg tajkuna,....od Jelaha,Kladanja,Binga,Olova,I preventa itd itd....5 marki plafon!! pu!!!!!!!!!!