Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Belgijanci odnosno belgijanke su natjerale svoje politicare da sastave parlament tako sto su im ukinule seksualne odnose dok se ne konstituise vlada. E sad ima mali problem za apliciranje ovog rcepta kod nas. Nasi politicari se obicno k_ur_vaju a privreda mora da napreduje
@Linafo - hahahaha
Vratiti Drzavi BiH-e NJEN LEGALNI i JEDINI DEMOKRATSKI USTAV A TO JE Ustav Republike Bosne i Hercegovine 1992-e godine...!!! H O C E M O - DE M O K R A C I J U a ne DIKTATURU IDEOLOGIJE VELIKOSERBIZMA i SERBOTERORIZMA...!!!
Samo ne reče do kraja koje godine?
Dragan Covic potureni Hrvat ko sto je i Slobodan Tihic potureni Bsnjak, rade ZA IDEOLOGIJU VELIKOSRBIZMA...!!! A Vi Bosnjaci i Hrvati SAMO sanjajte o bilo kakvom napretku BiH-e...!!! A Hrvatskoj ce KAD-TAD serbija polomiti zube...!!!