Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, ovakve stvari trebaju da se podrze od najvecih politickih pozicija u drzavi. Vidi se spremnost novih ulaganja Vlade FBiH u nas sport.. Sve cestitke
Nama treba radnog kadra kao sto je Premijer Niksic,on je pokaza i dokazao da se moze uraditi dosta toga kad se zeli..
Ma svaka cast trebalo nam je nesto ovako..ovo je divna vijest,svaki pomak za ovu zmelju znaci puno.Premijer je uradio mnogo stvari za ovu zemlju mislim puno vise nego svi premijeri do sada zajedno.
Sve pohvale za ovog čovjeka, radi i vanmogućnosti i takve pozitive od kako je na vlasti, svaka čast!
Niksic je jednostavno pravi..jer na sve misli i nikog nezaboravlja.Pa barem da se malo poprica,a ne kao drugi da glavu okrene...svaka cast!!