Rasmussen u Predsjedništvu
0
"Vrata NATO-a ostaju otvorena za BiH"
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Srbija kaze moze tad ce te i uci u NATO ,dotad psss.
NE PRISTAT NA UNISTAVANJE ORUZJA I DEMILITARIZACIJU DRZAVE!!! NEKA DEMITALIZIRAJU FASISTICKU KRVAVU SRBIJU JER JE ONA NAPRAVILA I NAPALA NASU DRZAVU, POCINILA GENOCID I RATNE ZLOCINE, LOGORE, ISTJRALA 2 000 000 BOSNJAKA IZ BiH-e I NAPRAVILA GENOCID NA BOSNJACIMA, HRVATIMA I JEVREJIMA!!! BIH-I SU UVELI OMBARGO NA ORUZJE I DZVOLILI SVA DIVLJASTVA KOJE SU POCINILI SRBI U ZEMLJI BIH-I! RAZORUZALI SU JADNE BOSNJACKE CIVILE U SREBRENICI PA SU IH MJESEC DANA POSLIJE DALI SRBIMA NA KLANJE I GENOCID!!! ZNACI DA EU-A PRIPREMA OPET VELIKI GENOCID BOSNJAKA!!!!! NE PRISTAT PO NIKAKVU CIJENU NA DEMITALZACIJU BIH-E I UNISTAVANJE ORUZJA!!!! NEK IDU PO ROMANIJI I OSTALIM BUNKERIMA PO GENOCIDNOJ TVOREVINI PA NEK UNISTE ORUZJE I TENKOVE KOJE SU SRBI I SRBIJA ZAKOPALI DUBOKO U ZEMLJI BIH-I!!!
NATO BI BILA SUPER STVAR ZA BOSNU-HERCEGOVINU !!! NASI POLITICARI MORAJU DA OZBILJNO KRENU USTAVNE PROMJENE TAKO DA BiH MOZE POSTATI CLAN ASAP.
Pojašnjenja radi za osobe koje su neupućene ali se prave da nešto znaju (najgora kombinacija): NATO primarno ne traži uništavanje oružja već municije i eksploziva jer po skladištima stoje granate stare preko 40 godina i vrlo lako jedno od tih skladišta može završiti kao ono u Albaniji. Staro oružje je već zamjenjeno novim. Kada su u pitanju viškovi, Izuzev starih pušaka (AK 47), sve ostalo tipa starih tenkova nije uopšte u upotrebljivom stanju.
23.03.2010. u 18:49 NE NATO --------------------------- MORALNO NE, SLAZEM SE, MEDJUTIM OVAJ SVIJET JE VRLO POGANO MJESTO, MORAL NIKAD NIJE BIO VAZNA STVAR U DONOSENJU ODLUKA, POGOTOVO ONIH VEOMA VAZNIH.
23.03.2010. u 18:20 Lojdu mali fasisto. dabiogda ti rad u kucu dosao kao i tvom mezimcu (100% svega i svacega) -------------------------- Nisam ja mali, ja sam 190cm i 90kg, a pogotovo sam antifasista. Pa zar ne vidis da se ubi pisajuci protiv srpskog primitivnog moravskog fasizma. Inace ja sam dobar co\'ek, tako da uvijek kazem, dabogda se onima koji meni bilo sta pozele, vratilo tri puta vise. A zasto tri puta, eh to pitaj svog ljubimca rmpaliju hadjireferenduma.
Tvrtko, ne sramoti svoju porodicu, majku i oca.
@Lloyd pravi potpisujem!!!
posljednjih dana citam komentare povampirenih i pobjesnjelih moshnjakistanaca koji bez stida pisu ovdje kako su u proslom ratu izasli kao pobjednici i kako su ONI porazili srbe ovo ono....... znate sta,.... miroljubiv sam i mrzim ratove ali stvarno zelim da bude drugo poluvrijeme stim da zeleni (znamo valjda ko je zelen) naprave pocetni udarac pa da im se srbi (ovaj put bez ikakve milosti) nayebu matere agresivne glupave i arogantne. hrvati bi najbolje bilo da se drze po strani i da ovim poturchenim nedaju prici ni blizu granice. oni kome se svale na teret nece ih se lako rjesit a znamo iz iskustva kako su mali zeleni zahvalni. toliko bahatosti od strane nekog tako jadnog beznacajnog i mizernog jos nije vidjeno srbi, samo im yebite nanu naninu
NE NATO
Vidi...vidi malog prnoglavca. Sta je ba s talibancima? On ja obicna zapadnjacka krmaca, samo sto ne hrokce. Nabijem ga na karinu, iako jos take tipove nisam guzio, al bi se smilova, pa bi mu ga natako..da misli da je talibanac i da pita ima l ga jos stavit u supcinu.
Lojdu mali fasisto. dabiogda ti rad u kucu dosao kao i tvom mezimcu (100% svega i svacega)
Nisam za americki NATO ali jesam za modernizaciju i kredite...koga ba briga ko ce to vratiti.... to se samo mi sikiramo oko tih kredita.... valjda nam komunjare isprale mozak
A kakve ce to koristi BIH imati od NATO?
... hvala gosn sekretar, slobodno ih zatvorite za Republiku Srpsku. Federalce primite, a onda pravac Avganistan, Irak, Iran, Cecenija, Turska, Saudi Arabija, Jemen itd. itd.