Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje da se odvojimo od Hrvata !!!
Kao što znate ali ste zaboravili vi Bošnjaci, Muslimani i Bosanci ste dobili po glavi stanovnika najveću međunarodnu pomoć u povijesti donacija. Ipak vaše vođe vam objašnjavaju da za vašu zaostalost, nepismenost i siromaštvo su krivi Hrvati. Uvijek se hvalite da držite industrijski najjače djelove BiH. Pa dajte ljudi onda počnite radit ne možete samo divanit uz kahvu o djevicama u raju. Ajmo ZELENi ZUBIĆU dobro jutro kakvo je vrijeme djevojko u Malmou? Operi krmeljave oči i kreni s pljuvanjem svega i svakoga tako da tvojim roditeljima dođe veća pemzija.
dokle ovi blesavi napadi crvenokošuljaša na sve katoličko?! wtf?
da nisi ti covicev mali?
Pa ovdje opet nije objasnjeno zasto Vrankic nije otisao u Luxemburg. Kazu nije doveo u pitanje 166m eura. Zasto ne objasne sta je razlog, pa Vrankic nije otisao u Luxemburg?
saopštenje ove hdzeove stoke iz ministarstva finansija i trezora je dokaz da neće samo asshole vrankić završiti u bajbokani KP doma Zenica nego i dobar dio hdz članova tog ministarstva zajedno sa \"ministrom\".
Vrankicu ....je odavno mjesto u zatvoru !!!! A separatistickim stakorima iz HDZ-a van iz BiH !!!! SIKTER.....i ovo sve sto se zadnje desava sa fudbalom.....i ovo veceras je njihovo maslo tj racun treba ispostaviti njima !!!! Magarad ko se igra vatrom od vatre i strada........SIKTER !!!
Pa kako će pustit pare kad ni plana ni projekta za autoput nemaju?! Kome će pustit milijune evra, Nikšiću i Lagumdžiji da iz autocesta federacije d.d. zamrače sebi koji milion za kuće u Makarskoj?
e nek si blokiro.....pa destine miliona godinama stoji na koje smo zbog nepovlačenja platili milione kamata
Kriv je normalno a sad ga srbi pravdaju ista g.o.v.n.a nego spremaj se vrankicu za zenicku kuglu i dugi odmor
ja administracije i govana. u drzavnom ministarstvu zastava druge drzave.
Ha ja, halaša platformistanska nesto se dere, a vamo ne zna osnovne medjudrzavne procedure. Pa kako ce znat bolan oni su tek entitetski nivo tj. Zap. Njemačka pa zato njih država ne interesuje. O njoj računa vode Mile i drugi patrioti kad neće ovi naši zapadni Njemci. Ipak me cudi da brat Premijera nije znao, onaj sto nam sad vodi Puteve FBIH, ovaj sto je postavljen ko strucnjak a ne ko brat :)))
http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/Erhard-Busek-za-podjelu-Kosova
da nije ovi hrvata bili bi luksanburg !!!
Ma ne, moj otac je doveo u pitanje taj novac.