Komentari (494)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd sklonite je vise pa nije Jovanka Broz ccc
na KCUSu diktatura
Realno, maknite pkondirenu tikvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Zasto nema javne konferencije za stampu, pa da Sebija odgovara na pitanja svih medija, a ne samo probranih medijskih kuca?
SIPA i Tuzilastvo da se ukljuce odmah,kucku i saucesnike pohapsiti fadila,fikreta,solaka i bradati spodobu kakira majku vam hebem ubijate narod bando
Hapsi sve, počevši od ministra. Otišao da se dogovore i usaglase priču. Jedini koji su gore morali otići su SIPA, tužilaštvo i policija. Blokirat bolnicu, oduzet svu dokumentaciju i ispitivati sve do jednog. I hapsiti, od glave pa na niže
Ah što ovi ezdea botovi mogu skakiti. Ne liječi forto pacijente, već vaša generalna. Sad vidimo da je ezdea spremna žrtvovati ljudske živote zarad vlasti.
Ljekari, akademski gradjani ove drzave. Boje se javno dati svoje strucno misljenje? Pisete anonimna pisma! Sram da vas bude, niste u stanju javno izaci i reci svoje "strucno" misljenje i da stojite iza toga. Vi ste tu zbog gradjana a ne zbog trenutne direktorice KC. Po meni niste nista bolji od nje, jer ste obicne kukavice!
Koliko jos mrtvih glava treba pasti, pa da se ova ludjakinja Sebija,sa sadomazo nagonima i ubilackim diktatorskim ponasanjem, stavi u ludnicu ili u zatvor?
Narednih 15 dana bit će u prosjeku 20 umrlih, jer se na kcus-u prema pacijentima odnose kao prema stoci; natakni ga na crijevo i nek mu je Bog na pomoći. Interesantno bi bilo vidjeti stvarne brojeve.
Gospodji Bentley zelim za da joj respirator treba. Srdacan pozdrav.
Jel udar na bosnjake , mater vam je*em , sjeme vam se zatrlo i svakom ko vam je glas dao.
Da sam se ja ovako brinuo o ženi,ne bi.me dvije ostavile
Nema od toga nista
Valja nama preko rijeke....
Krah, ostavke svi ako inaji karaktera,opet će oni prebaciti krivicu na druge i politiku kao...
Ovdje neko mora u zatvor. Il Hadžifejzović sa su govornicima iz raport i avaz zbog širenja panike i straha među građanima, il Sebija i anesteziolozi sa KCUS-a zbog neodgovornog liječenja i velikog broja umrlih, ilkriz ih štab i vlada KS zbog ne činjenja onoga što su morali da zaštite zdravlje građana KS. NEŠTO SMRDI U DRŽAVI BOSNI
ona ce rec ma jok ba sve je uredu sta ti je on ce reci dobro i kraj sastanka
...Sebija treba otici fakat al šta ovaj uhljup od ministra hoce?Sta je on uradio fa bude bolje?...U BiH je bitno samo na drugoga krivicu prenosit...Jebe nas moral kolektivno...
Ovdje se radi u ubistvima pacijenata.