Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Zapad priceka malo da se ja nakradem da obezbjedim za moju Fatu malo eura pa neka onda ovde Vize ponovo
Skutor se hvali da ima putovnicu ali dzaba skutoru i putovnica kad je ljakse i paksu u dusi.Moze seljak iz sela ali selo iz seljaka nikad.
Silo.vao ti ma.ter svoju.
Evo ja zivim u zapadnoj Evropi vec od 93-ce. Nemojte molim vas sada poceti vi dolaziti iz Bosne i kvariti za nas koji smo se ovdje vec prilagodili. Svi znamo da vi dolje ste malo ludi i nemate ama nikakvog obraza i kulture. Pogotovo ovi koji su se rodili poslije 1990. Dobro dosli su raja koji su se rodili dok je Tito bio ziv. Svi vi ostali ste ne kulturni i prljavi. Molim vas ostanite tu gdje jeste, nema za vas nista ovdje.
..najvise problema je bilo sa Albancima iz Presovske doline .. 5000 njih je pod pogresnim upustvima otislo i trazilo azil .. romi su puno manji problem ..
čitajte prvo članak, i još koji o ovoj temi, prije nego što komentirate. \"Poućeni negativnim iskustvom Srbije i Makedonije\". Dakle, ne ni Crne Gore, nego CG i MK. Jasna je stvar da je riječ o Romima koji iz SRB, MK, RO i BG idu u EU, i kojima je \"taktika\" traženje azila, čime odmah dobijaju mininalnu pomoć i bacaju se na prošnju. Ovima iz RO i BG ne mogu ništa, jer su građani EU, ali ove iz SRB i MK deportiraju nazad po kratkom postupku. Eh, sada, naravno da ih je strah jer i u BiH i ALB ima Roma, no ipak mnogo manje nego u SRB i MK. Hrvatska tu jeste u najboljem položaju, jer je i romska manjina u HR najmanja. Za Shkutora: Hrvatska na žalost jeste u ovom paketu koji je \"pod prismotrom\", ali je i u najmanjoj opasnosti, zbog gore bavedenih razloga. U najvećoj opasnosti ostaju SRB i MK. Što se tiče zemalja potpisnica Shengenskog sporazuma, HR i BiH su trenutno u istom statusu. Tačno je da razlike postoje prema GB i IRL.
Glup si!
H.e.b.e.m. vam m.a.m.u. n.a.c.i.o.n.a.l.i.s.t.i.c.k.u svim koji se ovdje javljaju i tebi shkutoru i tebi kliktaj is svim bosnjama i nebosnjama
@@SHKUTOR 08.11.2010. u 17:37 ne pise se madzarska, nego mađarska . ti si nepismen
papacena,spurgam ti ga supruzi pred tobom
Bošnjo je to, skontaće on, samo dok mu malo mozak prožvače informaciju. He.be ga radna memorija, da mu je od teleta nadogradit memorije da vidiš kako bi brže radio ;)
B.udalo, pa hrvati sa HR ličnom kartom već godinama prelaze u Sloveniju, Italiju, Madžarsku... Dobro reče onaj Šaćirbej nekidan \"Bošnjaci su vazda bili dežurni levati\", lakše i medvjedu nešto objasnit.
Hrvatska ima srecu da nema albanofonskih manjina na svom teritoriju i tu je u velikoj prednosti nad drugima .
Drugim riječima: pot.uri.ce ga tamo mogu samo pu.ši.ti i to je to. Šteta, taman sam pomislio da će se moja BiH očistiti malo od tog smeća...
procitaj vijest ponovo medvide, zapadni balkan, tu je i hrvatska, ako padamo padamo zajedno