Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidicemo kada napada 10cmm,dali je Gras ziv,odnosno dali ce prezivjeti prvi snijeg,jeli vodovod zacepijo sve rupe da ne curi voda pa mora uvoditi redukcije,jeli policija iznenadena,kako ce tek sad po snijegu raditi,puno pitanja a nijednog odgovora
SADA JOŠ DA IH ZIMA IZNENADI!
sve stoji.....samo cekam izjavu da vas je snijeg iznenadio :)
Kupio lopatu neboim se snijega.svakakako če se istopit.
Da svo dok snijeg ne padne. Kada padne snijeg očistitr Titovu i još par glavnih ulica, to je sve. Zaima Šarca, ddakle ulica odmah kod Kliničkog centra Koševo a naročito trotoari se ne očiste godinama sve dok ne zasija sunce. Ako ne znate pitajte nekoga kako je bilo u bivšoj Jugoslaviji, svaki sokak se čistio ali ša se može Bosnom i Hercegovinom 20 godina vladaju primitivci i primitivizam te ne čudi da narod (osim kada se treba glasati) niko ne pominje. Ne brinite, privikavamo se, šta nam drugo ostaje.
Koliko para toliko muzike...pitaj nacelnika i gradonacrlnika koliko placaju i koliko su duzni za ciscenje ulica...najbolje je da vam privatnik cisti ulice ko Grakop u novom gradu npr. s tamicom dovuku posipni materijal(sljunak) bez trunke soli i posipaju s lopatama.. to vama treba.
@Paravan Ubio si se za ovovremensku vlast, mislim nekom jakom foteljom. A narod, pa u pravu si, narod ima vlast (takve kao ti) upravo kakvu i zaslužuje. Primitivan narod još primitivnija vlast. Da je sreće narod ne bi imao pojma o perifernim stvarima kao što su čišćenje ulica, nego bi uživao u blagoddatima jer mu se od bubrega odbija da bi primitivci ala ti imali za rasipanje.
Dok ih ne iznenadi...
Nevjerovatno oni su spremni u Novembru za snijeg, pa njih ni ISIL ne moze iznenadit
Dzaba.Opet ce ih snijeg u decembru iznenaditi.
Nemoj da vas iznenadi najavljeni snijeg za vikend, a mozete cim pocne padati pokrenuti mehanizaciju i cistiti ulice, ne morate cekati da napada pola metra snijega.