Da svo dok snijeg ne padne. Kada padne snijeg očistitr Titovu i još par glavnih ulica, to je sve. Zaima Šarca, ddakle ulica odmah kod Kliničkog centra Koševo a naročito trotoari se ne očiste godinama sve dok ne zasija sunce. Ako ne znate pitajte nekoga kako je bilo u bivšoj Jugoslaviji, svaki sokak se čistio ali ša se može Bosnom i Hercegovinom 20 godina vladaju primitivci i primitivizam te ne čudi da narod (osim kada se treba glasati) niko ne pominje. Ne brinite, privikavamo se, šta nam drugo ostaje.
Koliko para toliko muzike...pitaj nacelnika i gradonacrlnika koliko placaju i koliko su duzni za ciscenje ulica...najbolje je da vam privatnik cisti ulice ko Grakop u novom gradu npr. s tamicom dovuku posipni materijal(sljunak) bez trunke soli i posipaju s lopatama.. to vama treba.
@Paravan Ubio si se za ovovremensku vlast, mislim nekom jakom foteljom. A narod, pa u pravu si, narod ima vlast (takve kao ti) upravo kakvu i zaslužuje. Primitivan narod još primitivnija vlast. Da je sreće narod ne bi imao pojma o perifernim stvarima kao što su čišćenje ulica, nego bi uživao u blagoddatima jer mu se od bubrega odbija da bi primitivci ala ti imali za rasipanje.
Prikaži sve komentare (15)