Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima rjesenje....ukinimo hitnu pomoc. nema hitne, nema problema.
"Vozila pod pratnjom ili Hitna pomoć" da ovo uopšte stoji na debati - nevjerovatno!
Eto dokle je dunjaluk dosao,,, počeo sa faraonima tako će i završiti...nismo mi bolje ni zaslužili, ni jedni ni drugi ni treći...i ovi ostali ,,,ne vrijedimo, hamelj od drustva, cijeli balkan, narodi bez morala i stida.
Ne samo ispred hitne,treba da moramo svi stati u mjestu kad ih oslusnemo da dolaze i oustiti ih,ako ste kuci i kreshete se sa partnerom obavezno prekinuti to dok draga delagacija ne prodje.U porodilistu uvesti vakcine da se bebama saju da ne placu kad delagacija prolazi,a slijepima zakonom odrediti da ih moraju vidjeti inace kazna 100 km po prolazu.
Zašto bi vozila hitne pomoći imala prednost u odnosu na vozila pod pratnjom u kojima se vozaju donosioci odluka ??? Hitna eventualno spašava jedan život dok ovi drugi odlučuju o životima 3,5 miliona ljudi, pa i tog nesretnika u hitnoj ... #efm radio
"Moj prijedlog traži da se to promijeni, da vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila imaju pravo prvenstva nad vozilima koja prevoze funkcionere", pojasnio je Arnaut.
Pa zar se o tome treba jos raspravljati,kome dati prednost onome kome zivot visi o koncu ili nekom potencijalnom prdonji koji nicemu ne sluzi (cast izuzetcima),ova drzava i politicari su stvarno dno dna.
Onog koji je ovo predlozio treba u zatvor poslat iz ovih stopa.
Naravno koji je predlozio da guzonje budu ispred hitne, a ne ovaj sto predlaze da se to izmijeni
Sto vise vremena prolazi to mi je zaljivije sto sve ovo nije poravnato sa atomskim bombama al' bi opet zohari iz trezora i sveCke prezivjeli.. al' opet...
Eto narode, glasao si kako si glasao...sad mozes da jedes go*na.
i šta bi kako sebija sjede u naš auto pa se voza voza voza...................... ima li iko damu da to istraži.............. i koji će ona xxrac u Tuzli.....................
nemojte molim vas da ovi naši bijeli medvjedi ofale
Da se ja pitam, ne bih im dao nikakvo prvenstvo prolaza a oduzeo bi im i ovo sto imaju govna sovinisticka
Sebija je bošnjačka Kolinda
Je li to zbog Sebije da moze brze preko Karaule stici do Tuzle?