Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zamislite sebe da sjedite u autu 15 sati, pa vas hvata nervoza, ljutnja, morate do toaleta... Puna podrska za ove ljude!
Težak je hljeb vozača teretnog vozila
Podrška vozačima ❤
Kakav glupan ovaj Hoffman, pa ne odlucuju vozaci na koji ce granicni prelaz, to pise na CMR-u od tj papiru od robe, to zavisi od spedicija, a ne vozaca. Cuvaj Boze bracu po volanu!
Blokirajte Dubrovnik u Neumu i odmah će pustit
granićnom - novinarčić
Oni ne mogu uci sa robom koja nam treba a neki zaglavljeni u Italiji mogu avionom?! Wata fak
Ko pravi problem, nasa carina?
A vi, polupismeni novinari klix-a.. Koji brišete svaki normalan komentar, dok svaki prepun mržnje, uvreda ostavljate.. Koji ne dozvoljavate, da neki komentar potakne ljude na dobra djela.. Upamtite dobro.. Odgovarati ćete krivično za ovo. Više se bojim glupih ljudi(vas) nego virusa.
Nije humano sta tim ljudima rade
Jon ovo je puno teze nego sto mislimo...vozio sam pa kad moram cekat 2-3 sata razvuce se ko cijeli dan a kamoli nekoliko dana u mjestu.... nek im je sa srecom...
Samo da znate da su u tim kamionima i gumene rukavice, zaštitne maske i dezinfekciona sredstva koja stoje na granici po 4 dana.
@entropist A gdje je naša željeznica? Pa jedna kompozicija ima 50 vagona. Da li smo svjesni, koliko i za koje pare se može dovesti bilo šta u našu državu? Ali, zato Junuzović Kopex i ostali ratni profiteri ne bi imali preko 10 miliona na računu. Privatnom, naravno. A takvih kao on, bezbroj je u ovoj jadnoj državi.
Ne mogu, a da ne suosjećam sa vozačima, ali isto tako da ne osjaćam gađenje prema vlasnicima (milionerima koji su donirali 0, 00KM za poboljšanje zdravstvene njege), koji daju minimalne plate ovim ljudima, o gađenje prema ljudima na vlasti koji ne stave u pogon željeznicu, kao najpovoljniji i način prevoza robe nego "namiču" milione ovim istim vlasnicima 100-na kamiona.
U ovom poslu vjecito neko čekanje A ovo je da poludis Pozz za sve vozače u koloni
valjda 'u znak protesta'
Koji idiotizam na našim granicama ! Ako ti točkovi stanu, sve staje.
Podrska gradjanima koji trebaju robu koju prevoze vozaci!