Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba idemo dalje!!! Samo kaznjavjte stogu i gardite jos ZaTvOrA kao prioritet
Jeli ovo onaj sto radi na praonici?
@ Bistrik_Nele nepismeni pametnjakovicu, pise se proĐe. p@kakim se ja na uniformu koju TI nosis, ako je uopste nosis! jer takvo razmisljanje vise prilici balavurdiji koja se izivljava i omalovazava stanovnike ovoga grada, a nekome ko, lafo radi u sluzbi tih istih stanovnika! imas li djecu? sta bi uradio kada bi ti jedan od ovih itvojih \"drincera\" udario autom dijete??? svako oduzeto auto pod presu!
\"204 prekršaja\" malo li je? :S
Bistrik_Nele - majke ti kako je uspio da nakupi 204 kazne???? Da MUP malo radi svoj posao a i zakon da je malo rogorozniji ovo ne bi moglo ovako. Ponavljam - Kako dodjes do toga da sakupis 204 kazne ????!!!!!! Nadalje, slazem se djelomiocno sa tobom - ogranicenja brzine na nekim mjestima su zaista smjesna.Primjer hercegovine, poslije Mostara na onom pravcu, koji se vodi kao magistralni put, cijelo vrijeme je ogranicenje 60 km/h. Ne rijetko i 50;) Cista muholovka ;)
pobise narod svojim brzinama a ni vozacke nemaju
Sa znaci 204 prekrsaja,pa prodzi par puta 61km/h pored ekonomske skole i eto kazni,ja radim u MUP-u al ovo je fakat pretjerivanje sa kaznama,treba kazniti,ali ne i ponizavati ljude,sa treba ko baje da idemo gradom,opet kazem,ne branim doticnog,ocito je drincer,ali nekad i pretjerujemo.
joj LOLE
Treba odma uzet valjak i preci preko auta. ali da vozac bude u autu
sto u Svajcarskoj tako ne vozis, seljacino praznoglava
Aferim!
Udriii idiote xD
Jos jedan gotov, idemo dalje...