Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je Zukic, Sarajlic, Novalic, Brankovic-Izetbegovic doveli ovog Dzafića da vlada, gdje je bio prije.On i brat mu vode ovu Zeljeznicu vec 8 mjeseci kako nema Uprave, provode samovolju i ditakturu SDA, a Talgo je pusten samo da bi se Dzafić dohvatio funkcije. 10 godina Talgo nije saobracao, sta radi Tužilastvo? Dole SDA, dole vlada..Hocemo sposobne ljude u svim JP kao i u Zeljznicama FBIH.
Željeznice i SDA koji je tu lopovluk i kriminal.A tužilaštvo ne reagira!
Brrrrrmmmmm brmmmmmm
Tri miliona za popravak voza , potpisat sutra odmah :D
Uz duzno postovanje prema svakome, ali gladni i zedni... brate, putujes u drugi grad, ne nalazim logicno objasnjenje da nemas sa sobom flasicu vode i bilo kakvu cokoladicu, grisini, nesto... Uznemirenost razumijem, neko mozda kasni na nesto neodlozno... svako ima svoj razlog i svako je 100% upravu sto se sikira i nervira... Nadam se najboljem i boljim vijestima o nasim vozovima, da putujemo zajedno po lijepoj BiH i druzimo se..
Joj stao voz i sta sad? I na vece relacije se i ne ide bez hrane i flasice vode. Svugdje se moze desiti i desavaju se ovakve stvari. A nas narod odmah mu svi drugi krivi. Na granici zna se cekat po 5h pa ne smijes nista reci, nego kod nas uvijek nesto fali i svi pametni. Trebamo mi prvo sebe malo promijeniti!
@BAM23 tako je zivio govornik, na mene sa njim😀...
gdje su sad oni borci da malo zaloze vatre da se insani ugriju hahaha.
da bog sačuva i države i sistema i vijesti uz koje mi trebamo živjeti i izdeverati
@Kneesaa Ali svakodnevno... :(
odmah sve gladno i zedno, budem kod kuce pa znam da ne jedem po citav dan
Pravi scenario za Ubistvo u Talgo expressu
haj yebo shosu gladni izedni alkako ce brez vajbera
Da li je to dio one kompozicije vozova plačenih 120 miliona KM pa su morali prilagođavati prugu dimenzijama točkova voza...Ništa strašno sada će se i oko mreže trebati to sve uraditi. Da li je iko provjerio napon pod kojim rade ti vozovi, da li se slaže sa "našim" Na veliku žalost isforsiranih kupovina i zalud bačenih para građana FBiH.
Ne može kod nas ništa fercerati duže od dva dana
Eto nisu vam sad krivi borci..
bolje pješice da su krenuli.. a i zdravije je. svaki strucnjak bi im preporucio setnju.
https://www.youtube.com/watch?v=6ahI93JKwAY :3
Definitivno je nekom u interesu da se željeznica Federacije definitivno povali ovakvim aljkavlukom i bezobrazlukom.