Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AMPEK Sta jeeee ??? Vuce te Turska krv da citas muslimanske portalee ???? Dobro je poznato da vas 90% Smda imate Turske gene.
Ma uzet cete ... umal ne rekoh sta. Uzimate od naroda ovo malo oruzja sto ima (pusku, pistolj) kako se opet nebi mogli braniti Nismo vise g.lu.pi... bar ja nisam. Neka ga. ako dodje do toga da trebam da padnem njima u ruke bolje da se ub.ijem. Bolje nego da me ova C E T N I C K O - G E N O C I D N A G A M A D muci i si.l.uje. idite na Sokolac da vidite sta je viska oruzja.
STA OVo nemo\'s komentara objavit.
NENENENNENENENENNEN
ps procitajte najnovije islamofasticke Efendijine izjave : http://www.islambosna.ba/Pitanja%20i%20odgovori/interviews/39628-bonjacima-se-sprema-novi-genocid-anadoluagency e moj Ce.ricu, dok ovi tvoji mudzahidi po Africi i Aziji prave islamske drzave, ti si prisiljen da suzivotaris sa Hrvatima i Srbima i da svojim Bosnjama kukas kako ste vi \'europski muslimani\' iako nikom zivom nije jasno sta to znace ... Ili to mozda znaci da vama Bosnjama bas i nije do Serijatske drzavice, ha ?!
cuj ovo, unistavaju Bosnjama ono malo sirotinje ?!