Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volontiranje je jedna od najglupljih stvari, sticanje iskustva treba odvojiti od tog naziva... zbog volontera, dosta ljudi je duplo manje ili nikako placeno za poslove koje obavljaju
Neki volontiraju pa ce da plate sebi radno mjesto, upravo mi pade jedna takva na pamet citajuci clanak
Volontiranje je fantastična stvar, a reća je u davanju drugima, ne uzimanju. Volontiranje je prilika da čovjek nauči nešto o sebi. Ukoliko za nekog nešto uradite besplatno, odnosno bez da se "ugradite" na bilo kakav način, pa se zbog toga se dobro osjećate, možete zaključiti da ste dobra osoba. Ako vam je mrsko pomoći drugima i radije se sklanjate u stranu, onda....jbg.
Kad budem vidio da politicari,parlamentarci,nacelnici,direktori i svi drugi uhljebi i paraziti koji sisaju novac od poreza gradjana pocnu volontirati ja cu onda reci da je,kako vi napisaste,to cool.Do tada cu ovo smatrati izrabljivanjem i zvati besplatna radna snaga.