{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Volonteri Udruženja "Smješak" usrećili osobe s mentalnim poteškoćama u Goraždu

26.4.2014. u 18:19
29
2
Volonteri Udruženja "Smješak" usrećili osobe s mentalnim poteškoćama u Goraždu
29
Udruženje za pomoć socijalno ugroženoj djeci "Smješak" posjetilo je članove Udruženja za pomoć mentalno retardiranih osoba Bosansko-podrinjskog kantona u Goraždu i uručili im pakete pomoći.


Volonteri udruženja Smješak prešli su na desetine kilometara kako bi pomogli osobama s mentalnim poteškoćama i olakšali ovom udruženju rad barem na jedan period. Uručeno im je 100 paketa hrane i 27 paketa odjeće koje su vrijedni volonteri Smješak prikupljali tokom akcija u tržnim centrima u Sarajevu.

"Zadovoljstvo nam je pomoći svima koliko je u našoj moći. Zaista ulažemo mnogo truda zajedno sa našim volonterima koji su najzaslužniji u prikupljanju prehrambenih proizvoda po mnogim centrima i koji daju zaista mnogo od sebe kako bi izmamili osmijeh na lice mnogih porodica i djece. Nije lako ni najmanje čitav dan stajati i predstavljati rad našeg udruženja kako bi prikupili i osigurali hranu mnogim porodicama. Članovi udruženja su se mnogo obradovali paketima, družili smo se i izašli smo svi ispunjeni pozitivnom energijom. Toliko su me dirnuli da samo mogu reći da neće biti sigurno zaboravljeni ubuduće", rekla je Jasminka Turkić-Iković, predsjednica udruženja Smješak.Sarajevsko udruženje je i dobilo zahvalnicu, ali najveća zahvala je, kako su volonteri udruženja Smješak rekli, osmijeh koji su dobili od članova goraždanskog udruženja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: