Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije dvije godine na Vojnickom polju su uradjeni igraliste sa toboganima i igraliste sa koševima, visokom žičanom ogradom. Danas niti koševa, niti golova, niti ograde. Pa da su majmuni bili tu manje bi bilo štete. Šta ti je djete bez kućnog odgoja, došao u grad i donio svoj primitivizam sa sobom.
Stoko, doveli ste djecu da vam džaba radi
Ova katolička mladež je stvarno super. Prošli mjesec su kupili smeće na Ilidži iza onih harapa peksina i naše seljadije.
talijani su uvijek bili gospoda
Na igralištima u gradu Sarajevu osim djece u toku dana i noći možeš zateći drogeraše, yebozovne, huligane, nindže, klošare, imbecile... I kako da ostane kako treba...
dok sarajlijice puše travčice dolaze im volonteri iz drugih zemalja.
Lijepo, baš super izgleda... do sljedeće posjete lokalnih mještana...
Jako lepo ali sto EU na sve sto uradi mora da stavi svoju plocu, na dao Bog da ne znas da su oni.
Treba napraviti ponovo radne akcije.