Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino je vidjeti da se bar neko trudi za ovu drzavu
Volonterima svaka cast! Kamo srece da smo svi ekoloski osvjesteni i da imamo kucni odgoj, pa da smece bacamo tamo gdje i treba. Treba u BiH uvesti ekolosku policiju u civilu - ako te vidi da bacas otpatke na ulicu itd., slijedi novcana kazna. Kad odem negdje vani i vratim se, dodje mi da placem kad vidim kod nas smece na ulicama... Ko danas zivi u gradovima, ostavit cu za neku drugu temu.
Svaka Čast !!!
Bravo volonteri, Svaka cast ovim mladim ljudima koji ne poznaju granice. Ova deponija je bila ruglo Sarajeva. Preporucujem svima vama koji komentarisete da se latite ciscenja i pomognete da imamo ljepsu zemlju.
Ja nikakvu kampanju ne cekam vec sam fino jucer izasao i ocistio smece oko zgrade. Kad su vidjele komsije, jedna kona mi je napravila limunadu a drugi komsija posudio civare da odnesem smece do kontejnera. Taman pri kraju posla dolazi cistac i gleda, Ibretom se ibreti i kaze: kad ovo budem kolegama pricao niko mi nece vjerovat
Svi koji zele da saznaju vise o akciji Lets Do It-ocistimo zemlju za 1 dan i da se pridruze Lets Do It timu sve informacije mogu da dobiju na: mail: [email protected] web: www.letsdoit.ba facebook fun page: Lets Do It-ocistimo zemlju za 1 dan
bravo devojke i momci! nadam se da cu uskoro srediti imovinsko pravne odnose da poteram one c,i,g,a,n,e odatle tako da se ne morate vracati na ovu lokaciju kad je ja preuzmem.
Ne mozemo mi da čistimo , mormao na kafu pa nedjelja je!!!! Sada bez zeze, sinoc izadjem iz Alte sa nekim papiricem u ruci i mislite da ima kanta u blizini da bacim taj isti papiric??!! Naravno da nema!! Pogledam u betonsku "saksiju" koja je prazna i unutra pluta tona papirica...rekoh neces vala i ponesem papiric i u pepeljaru od auta...FAKAT FALI KORPI ZA SMECE!!! Bravo za volontere, a svi bi smo ovo trebali raditi...da svako bar svoju ulicu ocisti!
E djeca da čiste smetlje... Svašta... Ma neću ništa da maknem, neka plate ljude koji će to da urade i da od toga žive.
...meni djecko zabranio da ucestujem u ovoj akciji...kaze, bojim se da ne navuces nesto...bolje da ja tebe navucem...
AKCIJA NIJE USPJELA, Dosta tog smeca su odvezli ispred tudjih kuca i samo pobacali, ako ces cistiti oko Avaza a bacati oko Pionirske Doline , koja sramota, onda baci na otpad a ne ispred tudjih dvorista. Ukoliko ne ociste ono sto su bacili ispred privatnih kuca ja cu objaviti snimak na youtube kako su to uradili kod Pionirske Doline. A taj pokret (Let's Do It) ce se time pokazati ko su i sta su.
Beograd je inace mnogo cisci:))))cijeli grad smrdi na bijeli luk i slaninu,pomijesano sa tamnoputim srbijancima,koji se kupaju jednom ili nijednog godisnje.
Na ciscenje treba da izadu i politicari jer je to pravi posao za njih jer ovaj ne znaju da rade da bar malo pokazu da su gradani jedine nam BIH.
Svaka cast ovo je za svaku pohvalu,neznam zasto profesori i ucitelji ne izvedu djecu da se ocisti grad.Zivim u Norveskoj i to je normalno da skole 2 do 3 puta godisnje to rade,da se mladi nauce da odrzavaju zelene povrsine .
Pa dobro, da ste pozvali ljude da dodju na koncert , hajmo reci "pjevaca" Lukasa ili "pjevacice" Jelene Karleuse , doslo bi vam 30 000 . Koliko bijedno moze biti to da ljudi niste okolinu, zemljiste koje im je podarila priroda na kratkotrajno koristenje, treba biti svjestan da moramo nesto ostaviti i drugim generacija . Fuj, gdje ja zivim!
Ovo je čišćenje otpada,a ne smeća.Smeće su žitelji RS-a ,a otpad su odbaćeni predmeti.Sarajevo se smeća riješilo ,ali je problem sa otpadom.Bravo za akciju !
TAKO VELIKI ODAZIV, A TAKO LOSE OCISCENO !?