Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ocekivati od djikana... u dusi im je klanje i silovanje... nista drugo i ne znaju, neki dan je u srbiji isto tako neki djikan silovao bebu od 3 mjeseca... sta reci, to im je u krvi... stoka
Ништа онда, видиш да овако даље неће моћи, организујте се некако и почните да ријешавате ђиканско питање у Бих, као што су и сусједи хрвати урадили, па су сад нормална држава.. Никад ми ђикани (серви, четници, власи) нећемо моћи бити једнаки са вама муслиманима, муслиман је муслиман, а ђикан ђикан, нижа раса.. зар не??
@BosnianSerb94 iz tvog komentara se vidi ,ti si isuvise glup i zadojen da bi covjek uopste usao u dublju raspravu s tobom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrabri srpski vojnik siluje bespomoćnu trudnu ženu.
Poslije presuda za genocid i terorizam upotrebiti praksu " pravične finansijske naknade"! Ispariće iz RS-a pola muškog stanovništva!
Nepismenih novinara. Halo, Klix :) Pripadnik tzv. VRS, a ne pripadnik VRS. To vi ko OBN - tzv. Armija BiH a Vojska Republike Srpske. Eh, eh, ko vas ne zna... A fino vam u Sarajevu imati firme i zaradjivati, MFC's
VRS je institucija za koju je Haag rekao da je izvrsila genocid i zato je RS genocidna tvorevina, a SDA prodavac Srebrenice i Zepe. Porodicu ovog maloumnika trena trajno obiljeziti kao porodicu silovatelja.
Nebi bilo lose znati gdje gospodin Dostića danas zivi... Onako informativno...
@Separatista ma nema nista od cybera-ratnika... onako nebi bilo lose da bude javno, to bi bilo pozeljno za bilo kakvog kriminalca... ko sto ima registar pedofila... ;)
Neka uzimaju pare pa makar ih bacila poslije ili dala u dobrotvorne svrhe, ali tom đikanu uzet sve materijalno pa nek prosi i moli za život kao njegove žrtve. GADDDDDD i SMRAAAAD od lika koji liči na ljude.
Zlocin ima ime i prezime ....ne treba generalizovat i osuđivati narod ..uvjek je bilo kokolja u žitu ....
Cijeli svijet 🌍 svake godine podsjeca na genocidnesrbe...NEVER FORGET SREBRENICA
Moras bas biti budala da siliujes bilo koju zenu a trudnu bez komentara.
Moras bas biti budala da siliujes bilo koju zenu a trudnu bez komentara.
Tesko je biti protiv citavog svijeta,morat lagat sebe,pacenici zlocinacki
i jos kad se pojedinci pocnu pravit pametni po klixu kako je sve namjesteno,kako je zapad i amerika kriva za rat u bh .ufffffffffffffff