Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzitelj pita vojnika zasto si glasovao na neustavnom referendumu? Vojnik odgovara: Ako je neustavan, zasto i kako je uopce moguce da je bio proveden?....a sto se vojske tice, ionako sluzi za radni staz i sigurnu platu/placu, svatko tko tvrdi drukcije, sam sebe laze
I od ovog jada od vojske vi očekujete da nas sutra brani ? Aferim onima koji su ukinuli Armiju Republike Bosne i Hercegovine i navodno nas ujedinili u OS BiH . Bošnjaci opametite se već jednom i prestanite čekati Inzka , OHR , Brisel , Vašington da zaustave separatiste i agresore .
Opametili su se i otisli u Njemacku, Austriju itd...kolone ispred ureda za dobivanje papira i odlazak, ostali samo patriJoti koji su mahom sirotinja, oni koji misle da ce se nesto promijeniti, makar i oni uvidjaju da nema smisla i dakako starci u penziji koji uredovno daju glas istim strankama na izborima...pisi kuci propalo
Ma kakva vojska...Bakir da je imalo pametan ulagao bi u policiju i u civilne formacije....
Po tom principu bi onda trebali biti otpusteni i Ivanic, Majkicka, Pandurevicka, Sarovic i mnogi drugi jer su glasali na referendumu. A Dodik prvi. Ali udri drzavo po kom mozes, a to su uvijek sitne ribe, tek da se pokazu kao da nesto rade.
Možda ne znaš. .nije problem što je glaso već što je to radio u uniformi. Vojnicima je zabranjeno da se pojave na glasačkom mjestu u uniformi, a on još sliko I davao izjave medijima. totalni klokan.zaslužio je kaznu.
Cuj vojnik. Izadajnik!
Kalifat ponovo jaše...pod hitno zabraniti slobodne izbore...zabraniti demokratsko izjašnjavanje na referendumima...proglasiti riđobradog islamistu za kalifa a maloumnog vrhovnog hodžu za zamjenika...uvesti šerijat ...bičevanje i kamenovanje onih koji se pobune...
Vojnik OS drzave BiH, glasa u uniformi drzave BiH, na referendumu koji ima antidrzavni karakter a sada trazi pravnu zastitu iste te drzave koja ga hrani i to o njenom trosku. Kakva logika i kakav karakter. Budi covjek i skini tu uniformu, niti si ti za nju niti ona za tebe. Ta uniforma je za one koji vole BiH.
Nek se zaposli u postrojavanju fašističkih četničkih krkana u Višegradu...
Fašistički četnički krkani ne postoje ,svakako,,,ali zato fašistička Handžar divizija,ili crna legija koja se postrojavala na Koševu,svakako imaju svoje mjesto u fašističkoj istoriji!
Mozete ga cokiti u dupe ako ga otpuste odmah covjeku dati fotelju negdje u opstini
Hoće Muslimani da ukinu i OS BiH. Neka neka samo zakuhavajte. Nama odgovara.