Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad je GSS jaci od oruzanih snaga >.
@zero_systemm Ne dao Bog da se zarati sutra :D Branili bi nas GSS-ovci
Hvala Bogu pa se sve završilo u najboljem redu!
OS treba raspustiti , nemaju nikakvog smisla, pa lovci su bolji od njih
Na kraju, ako ste zaboravili koliko su OS BiH pomogle stanovnicima BiH tokom poplava, snjegova i pozara i bezbroj puta dokazale da su i sposobnije nego sto vi mislite, daj Boze da vama zatreba njihova pomoc pa da vise prestanete omalovazavati ljude koji rade svoj posao dok vas svi drugi ostave na cjedilu.
Prvo, novinari bi trebali nauciti razlikovati pojmove. Vojnik nije spasen nego je evakuisan sa planine. Drugo, svi vi koji ostavljate negativne komentare prvo bi se trebali zapitati sta je u pozadini svega. Procitajte tekst, pokusajte saznati vise informacija pa onda komentarisite.
Vojnik i hurac...
a gdje helikopter...on je mogao umrijeti dok vi dodjete
hajde sad nek i on jaše kao Semin. Semin ga umako još ga budale na leđima nose.
Ja vojnicine, svaka mu cast! Hahaha
jbg opet isto ..... https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Zašto mi plaćamo vojsku uhljeba. Da je spašava GSS. Oni bi trebali da pomažu i spašavaju narod.Kod nas mi spasavamo njih.