Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Kako vas nije STID kad je vas Domain izjavom "nesmi vlah vladat srebrenicom" prekrsio Upravo to sto ste potpisali...ili sie bar trebali Bez njega napraviti zu izjavu
Znaci i ove bijeda placa od poreza i raznih taksi..
Vojne imame,vojne kapelane i ostale vjerske dužnosnike potjerat tamo gdje im je mjesto
Pašalić predsjednik Ilmije Dautović Mufftija Sarajevski. E sada dali su Hadis Pašalić - Vojni muftija i Kenan Dautović u rodbinskoj vezi sa ovim dvojcem? Ako jesu, svu ovu paradu okačite mačku o rep. Da ne kažem SRAM VAS BILO ŠTA U IME ISLAMA RADITE. Javno paradirate nepotizam.
Jel Danel Rajković bio na dnevnom redu?
I mi osudzujemo