Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se usutise odma hahahha
Oni i logika hahaha pa njima je svu logiku i pamet zaplenio kuran!!
evo ja cu samo na brzaka da dokazem da bosanski jezik ne postoji,i da sa tim zavrsimo. Dakle...muslimani/bosnjaci tvrde da su oni na prostoru bosne od vajkada,hiljadama godina,da su autohtoni stanovnici balkana i bosne,ok. Svi znamo da ovaj jezik kojim mi govorimo u bosni spada u grupu slavenskih jezika,znaci da su ga slaveni donjeli sa sobom u sedmom vijeku kad su naselili balkan.Znaci muslimani poricu da su slaveni,tvrde da su Iliri (lol) a svojataju ovaj nas slavenski jezik i nazivaju ga bosanskim,nidje veze. Pa gdje je logika gospodo moshnjaci?
HAhahah i to meni od bosnjaka hahaha i to o istini o babi bi ..... i o IQ Bas al vazno da si ti ispodbijo moje argumente sa tvojim postom bilo bi zalostno da nisi smesan
imas jake argumente, po principu, sto babi bi milo to joj se i snilo, a i IQ ti je oko 45; da nije tuzno bilo bi smijesno, a moze i obratno!
Jesmo jaki ej sve smo posrbili glavna sila na balkanu svi su nam bili sluge sudeci po ovom bosnjaku a onda govore da smo kukavice a govore da smo sve posrbili kako sad ne ide i jare i pare odlucite se gllupsoni! 8 000 000 hahahahahahaa uf jeste jaki ej a da nisu to bivsi Srbi ili su ti takozvani bosnjaci!!Koji nisu izmisljena nacija nego najstarija nacija nastala davne 1993!
sta drugo reci nego...sipu ga ;)! pozdrav
8 000 000 bosnjaka danas zivi u turskoj poslije etnickih ciscenja po sandzaku i crnoj gori od 1915-e godine do 1935-e i OD 1941-e DO 1996-e! sto znaci da bi imalo danas 8 000 000 manje gradjana turske nacionalnosti! ZAMISLI I NADAM SE DA CE SE BOSNJACI VRAIT NA ZEMLJI SVOJIH PRADJEDOVA! prpa srpscicu, prpa! ISTINA je najgora srbinu i srbiji! posto je srbija jedna izlmisljena nacija koja je posrbila najmanje 2 000 000 bosnjaka i albanaca, madjara , bugara, crnogoraca, hrvata, makedonaca, vlaha, banata itd ona ce i nestati jer sve sto je danas u granicama srbije pripada bosni i hercegovini, crnoj gori, sandzaku, madjarskoj, albaniji, bugarskoj, banatima, makedoniji, hrvatskoj itd..............
A mozda smo u raznim dezelama samo privremeno jesi pomislio ikad gllupsone!! A budi siguran da ce mnogo Srba pa raznim dezelama odma u pomoc svojima pa ti vidi koliko nabijaju u prazno znaci novo nastale dijaspore se nista ne tice po tvom jeli!!! E jesi gllup kao da si bosanac! I vidi bosanac me razume sve do jedne reci a ja Pricam samo Srpski izgleda sam i automatski naucio i taj neki bosanski i ako ga u zivotu prico nisam al eto budaletine ga razumiju kao bosanskog pa onda tako pricam jos vise jezika jeste taj balkan skolovan, ej svi pricaju najmanje 4 jezika hehehehe koje buddaletine!!!
Pa eto ti voistinu reci je li to lepo od vas stranaca da se nešto prsite mi smo ovo vi ste ono. Imate svoje dežele pa tamo opalite demokratsku diskusiju o unutrašnjim problemima i uređenjima.
Ma sta se ti javljas konnjino jel te iko ista pito jel imas ista pametno da zboris ili samo prrdis tu bezveze!! A jesi li mi ti brojo ili ono tipicno bosanski na pamet nesto bubas i prodajes kao istinu! I jeeballi ti janezi mater selljacino! Nema sta da argumentuje pa pise glluposti krrretencine i to onda sta smanjuje uistinu ili kako?
Ja se smijem dijasporskim nacionalistima. Alpski Srbi, australijski Hrvati American-Bazninans svi veliki radikali a svima dolari, tolari i euri preči od nacije.
Zna.ci on-da je amer-icki ,amerik-anski a ne eng.leski kon.jino!! Mis.lis sto ste men.jali malo na.glasak pa malo H uba.cili da je to vec dru.gi jez.ik ja kre.tena!!! Nije ni cu.do da se vam ceo svet smije!
ajde Janez smanji doživljaje nisi bio 2x u Srbiju u životu...
A kakav bosanski jezik jesi ti gllup pa zar ne cujes da je to isti jezik?Kako onda razumes svaku rec Srpskog?Koje ste vi budalletine!! Pricas sa Srpskim a govoris da je to bosanski kakav bre bosanski!