Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju svi privrednici posebno agencije za nabavku med opreme podnijeti tuzbe kao i svi gradjani jer to je novac gradjana.
@DirektUbrain. kakva ba krivicna prijava...kome...kada je direktor policije iz iste stranke (mafijaske organizacije) kao i ovi iz srebrne maline...a jos je direktor udba dokazano diplomu u banja luci kupio...sto je tesko krivicno djelo prevare...
Kad si na dnu, kad ne ide, tu je nasa SDA da nas dokrajci! Za lijekove im trebala svaka marka koju su od svog naroda ukrali!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
i treba, samo do sad nije niti jedna velika riba upecana, pa tesko i sad, ali nada uvijek postoji. Ovo je vise UZP, jer on je samo isturen i dobro nagradjen za taj posao. U pozdini su sigurno i veci igraci, a ovaj poletio kao lud na brasno
čojk kupio, čojk prodo sta je ovdje protivzakonito ? Neg jel ovaj podnosioc ono slavi 9 januar ? a sud reko svoje
@Formula opet ti :D Eh pošto mi tamo klix nije dao, da ovdje pokušam pojasniti... šta će biti s aferom stay tuned saznaćemo, ja nigdje nisam tvrdio da ova firma nije nabavila respiratore već da ta firma nije nikakvo "poljoprivredno gazdinstvo" kako je klix uporno tvrdio do prije jedno sat-dva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ajoooj jesmo glupi. Solak lafo na bolovanju, teze povrede folovi i golovi, dok oluja ne prodje, isto ko Komsic. Saznao da su informacije procurile i ops bjezanija. Jel iko vidio fotografije nesrece?
Nadam se da ce pravda biti zadovoljena!!
Vidi mu osmjeha debilnog!!! 🤦‍♂️
Na pogrešnu adresu ide tužba. Trebao je tužiti Solaka.
Dabogda ti umjesto malina rodle kupine u malnjaku
Svakako, svaki stanovnik fbih treba podnijeti pojedinacnu krivicnu prijavu. Ja sam za. Nema veze ko je u kojoj stranci, nacionalnost, vjeroispovjest, vec svaki pojedinac iz samo osnovnih ljudskih i moralnih nacela.Sve ostalo je pogresno.
Ovakvi Vojini su mu radili genocid '95 u Srebrenici..
Fikret je papak i to stoji, al sto se ovaj Vojin ufatio Bosne. Pasa ufati se Srbije i oni su u govnima, svakako pricas srpski
Fikret papak sa dna kace.
Navikli smo da je nabavka bilo cega u ovoj posranoj i lopovskoj drzavi a da se radi o parama gradjana dobitak na lotu za onog ko dobije tender, hebem li vam materesinu lopovsku.Mesto ne znam da je njihova firma davali 100000 KM porespiratoru.A pored toga, prvo se dogovori posao pa se osnuje firma. Nasa posla...
Hajd sad i krivične prijave protiv političara koji ne rade svoj posao kako treba i koji namještaju poslove. Tužilaštvo će imat posla i za 10 godina.
To izadje 100 000 KM po respiratoru i to onih iz Kine. Kako ih Djokovic platio 30 000 i uz to ih i poklonio svojima?
Neka si Vojine.Svaka ti cast.
Sto ne tuzis Dodika za njegove malverzacije preletacu jedan.Kad ste ubijalii i silovali bili ste jedinstveni a i kad treba da optuzite druge zajedno ste a inace lajete jedni protiv drugih, cudan neki narod.
U ratu se otimalo sada otimaju pa dokle vise