Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa MMF to i hoce, Zapadu i jest interes da imamo ovaku vlast i ovu neprijateljsku i izdajnicku SDA jer jedino tako mogu mirno raseliti Bosanske muslimane po svijetu a ove sto ostanu ce SDA poVehabiti da Zapad moze reci da smo isti ko oni u Afganistanu
A ko Bosanski katolici i pravoslavci nigdje ne idu 😂 Itočna Bosna odselila, Hercegovina pusta ‼️
EU i MMF to i zeli da odrzi ovu strukturu vlasti koja omogucava da preko banaka izvoze novac iz BiH, preko koncesija da uzimaju prirodna bogatstva a preko migracija da nam odvode zdrave porodice u svoje zemlje !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ove kredite ce mi vracat i 50-to koljeno koliko su nas zavalili.
stop kreditiranju uhljeba s kupljenim diplomama koje ce vracati nasa praunucad...
Pa MMF to i hoce, Zapadu i jest interes da imamo ovaku vlast i ovu neprijateljsku i izdajnicku SDA jer jedino tako mogu mirno raseliti Bosanske muslimane po svijetu a ove sto ostanu ce SDA poVehabiti da Zapad moze reci da smo isti ko oni u Afganistanu
Ovaj lafo patriota prvo bio veliki Dodikovac u SNSD-u, pa sada veliki Bosanac u SDP-u, ovdašnjoj filijali SNSD-a.
De vode preko mašica nisi dobar okano. Idi baci ga na Sebiju i ljubi sliku Baketa, zatvori se u svoj brlog i uživaj u bijedi.
Ne seri
Bravo Vojne, to je potez na kojem treba insistirati!
Meni ovaj lik obećava. Ako ga ne pokvare u medjuvremenu.
Papak sa 50 glasova
A ti sa 50 al koeficijentom inteligencije nažalost.
Podoji ga asimu, majmune
Podrzajem MMf u nastojanju da institucionalno ojaca drzavu a osiromasi eres. To i jeste snaga MMF. Kroz ovu prizmu posmatrajte MMF.
Bitan neki lik ovaj Vojoooo, on će jednog dana u budućnosti moći u Banja Luci preći i izborni prag, do tada će ga ljubiti bošnjački glupani kao što su ljubili i Stanivukovića po Baščaršiji.
Kome se ne svidja ova zemlja ima njemacka. Odes tamo. Ustanes u 4 dodjes u 19:00 . Nemas kad mislit o nacionalizmu. Uzmes bolvanje 7 dana. 10 dan otkaz. Lijepa BiH
Čuj pisao MMF-u, daj da te upišemo u udzbenike istorije.
Sdp je čudo a da nestane para za penzije, bilo bi sve je to sda kriva. Mnogo je zemalja zaduženo i to nije ništa novo ali ako rizikujes potencijalne nemire onda si zlonamjeran.
Ajj koji lik. Ne mozw 500 glasova dokucit
Vojin nekadašnji vojnik SNSD, bio faktor u Džombićev vladi RS, ali želio previše i izbačen iz igre. Onda je došao u SDP tvrdeći da i on slavi neustavni 9. januar RS-a. Ukratko, ambicije koje nije ostvario u SNSD ispunio je u SDP i sada je glavni u ovoj stranci, a Nikšić ima ulogu engleske kraljice.
Zaboli MMF ona stvar za šta su pare, njima baš takvi i trebaju samo da nek uzimaju što više kredita i nek ne pitaju kolika je kamata. Problem bi tek za njih nastao kad nebi uzeli pare.
Najbolji primjer Hrvatski premijer Orešković, ako se sjećate onaj što je došao iz Kanade i slabo je govorio naški. Hrvatskoj trebale neke pare i ošo on u London da dogovori kredit 300 milijona Eura. I ovi mu dali ponudu i Orešković odbio reko "da mu je kamata velika". Jedini političar na ovim prostorima koji odbio kredit za koga ja znam. Poslje toga je još 2 mjeseca bio premijer, eto toliko o zapadnim i europskim vrijednostima kojima na filuju eurofanatici.
Poskidacemo ih prije nego MMF odobri pare
BRAVO SDP svaki danom sve više napredujete u mojim očima a vjerujem i mnogih nacionalizmom NEOPTEREĆENIH građana BiH!
vojine sdp bih je glavna mozda jedina snaga koja bi mogla pokrenuti i donijeti napredak ne samo u bih (jer to nije dovoljno) nego na cijelom ovom prostoru, vratiti narodu (svim narodima) dostojanstvo i vjeru u sebe i međusobno, vratiti bratstvo i jedinstvo u bih i kao sa nasim susjedima i bratskim republikama i narodima, na svakom planu... sdpbih je zadnji voz