Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubleha. kao i kompletna ljevica na čelu sa niksicem koji moze samo naruciti plecku i podplecku u jablanici do onog poganog kojovica koji nista nije radio u zivotu osim sto je dobijao sa budzeta po 5 milja mjesecno ( kantonalna skupstina i dom naroda)
Ja ne znam sta je covjek lose reko? Ne slazem se oko ovog sa 9. januarom, ali to je njegovo misljenje. U ostalim stvarima, covjek je u pravu 100%.
Nije to čovjek, to je vlah.
@arjuTOKINGtumi A sta si ti govedo jedno?
Podrska Vojine, nemas se sta kome pravdati. Naprijed SDP
Jos jedan dokaz da je ovaj u SDP po naredjenu Dodika !!!
Ako moram birati između dva zla, onda biram SDA.
Vlah je vlah
SDP U BIH TO NIJE NI BLIZU EVROPSKIH SOCIJALDEMOKRATA , OVI BH SOCIJALKOMUNJARE SAMO ZNAJU DA SE UCAHURE PRIMJER TUZLA I DA NAPADAJU DRUGE STRANKE I MISLE DA CE NAROD GLASATI ZA NJIH , ZATO IH OVE DESNO ORIJENTIRANE STRANKE POBJEDJUJU 25 GODINA
@coksa1 Narod zatucan..a i vidi se kako dobro zivi
Ne postoji sud koji može zabraniti Dan Republike Srpske.
Ma ukinut ćemo i dan šumske i šumsku.
možete samo proširiti memorijalni centar u Potočarima
Objavimo RAT svim politicarima!!!
Vuk dlaku mijenja ali cud nikada. Bravo za SDP na ovom visko-pozicioniranom clanu stranke. Sa njim ste profitirali do neba...
Koristim priliku i molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Ebo ti bakir u shupak, srbine! Pa s osmjehom slavi 9. Dan kad je donesena odluka da napravite genocid!
Dan RS-a i FBiH, postanu sastavni dio svih nas u BiH", rekao je Mijatović. Jarane da ti objasnim sto nemere-ja sam znak lav a podznak ovan-datum rodenja je u znaku lava i to se slavi -jasno
Danas je rođendan Lagumdžijinom i SDP-ovom Frankenštajnu, onome što još konta da će ga Bošnjaci izabrati za hrvatskog člana predsjedništva.
kad smo pomislili da sdp ne može dublje pasti kao sa zlajologluom opet nas demantuju pa dovedu ovog mangupa koji javno slavi 9.januar. blago se sdp-u sa ovakvim vodstvom i sa ovakvim 'pojačanjem'! sdp svakim danom dokazuje da mu je država nebitna a fotelje cilj.
https://pbs.twimg.com/media/DL3X1mkWAAE51nW.jpg