Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došla je struja,,,bilo nestalo 15min. samo opušteno...nije se niko smrzao 😉
Kakva je ovo propaganda ostali smo 2 minute bez struje
@kuko pa ovo je propaganda ustaskog ortala koji na sve mguce nacine blati federaciju
@kuko 20 puta tako , bar kod mene u Hotonju .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kvar i pucanje dalekovoda na prenosnoj mreži od Kobilje glave do Hotonja...Lako je smišljati zlonamjerne, senzacionalne naslove, Ajd pomaknite svoja lijena dupeta, pa otiđite za ekipama koje noću pod reflektorima na ovim minusima, izloženi životnoj opasnosti, muku muče da otklone kvarove. Lako je slikati oskudno odjevene turiskinje, na ljetnjim šetnjama po Baščaršiji, idi majčin sine slikaj radnika koji na 35 metara visine zateže pokidanu mrežu!
Svaka čast, konačno ljudski post.
Sigurno je ED namjerno isključila Vogošču, da umanje svoj prihod, da bez veze nerviraju narod da se smrzava po stanovima. Pa koji ste vi debili od "novinara", vani su minusi, moguće su teške havarije na prenosnoj mreži, u samoj proizvodnji. Struja se ne proizvodi, mlaćenjem prazne slame i besmislenim tipkanjem, kako misli većina današnjih "novinarčića"!
Dobro je brzo je dosla struja, ja se grijem na struju.
Halo, jel vodovod, želim da prijavim da mi je voda zaledila, tek što sam stavio el. grijalicu da odleđavam cijev nestane struje ? Nije, elektrodistribucija je ... - Nema veze, još bolje je*em mater i vama!
Pa ko se grije na struju. Najgore grijanje jer toplina koju daju električne grijalice je najlošija, grijanje na struju je najskuplje, a i najopasnije jer lako može doći do požara. Jedino i samo grab i bukva!! Eventualno gas, ali to nije baš nešto jer čim se isključi grijalica prostorija se rashladi. Zamišljam te nesretnike koji se griju na struju kako se šćućure pokraj grijalice i hvataju malo topline. Užas!
kupis konvenktore kralju kvarcne su prevazidjene
Drug,ima dosta raje nemaju druge opcije...u Vogošći npr. je bruka zgrada koje nemaju plin a grijanje(iz pretisa) ne funkcionira,,,tako da moraju da griju na struju ako neće da nose drva na 3,4 ili 5 sprat...
postoji nesto sto se zove vremenske nepogode a one pogadjaju sve dijelove svijeta, pa tako i nas. uvjek, uvjek za sve moras imati alternativu.
belaj jeste ovim ljudima da na minusu nemaju grijanje, pogotovo porodice s malom djecom i starcima.
@hamdibeg1 novinarcicicima nedostaje crne hronike pa nabacaju panike...
jel to ona vogosca sto je alija za nju dao srebrenicu?
Meni deda donio tartufa sa medom evo mi se cuna digla pritke lomim njom...Nema zime dok je meda i tartufa.
@kikser200 trenutno je u maminom ti...Kad izvadim iz njenog probacu i to sto si mi rek'o
Pa kako neko moze predvidjeti kvar pa poslati obavijet na dan prije...lupate i vi...
ko bi rekao da se u Vogošću pretežno griju na struju?!
*Vogošći
Prespojili s Poljina!
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Ovi kod nas u RS griju previse. Kod mene prozor pola dana otvoren. Dodjite kod nas da sutra proslavimo Dan RS.
Koji se kuratz kacis na federalni portal idi slavi genocid majmune zatucani ...
@zero.cool Ja cuo da Hrvati drze ovaj portal? To su nam hriscanska braca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
21 vijek u BiH
@edomedo na zalost ne samo u vogosci Edo..............svakim danom sve vise nazadujemo ....nema vode, nema struje........nema grijanja..............jos malo pa u pecine
@mirrorce https://www.youtube.com/watch?v=XstI7_hNAgU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto vam SDA majku vam je** vise i Asim Sarajlic ..crknite sad seljaci zadojeni