Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratne kancerogene tobre koje smrde na 10 metara, kancerogena plastika iz Kine, koja smrdi........fuj, na najmadjima na najpokvareniji nacin kupuju politicke poene.....
Ljudi, po stoti put, jel vi imate dozvolu za objavljivanje fotografija maloljetnika? Svako dijete, a posebno okarakterisano kao socijalno marginalizirano mora biti zasticeno kada se pojavljuje u medjima i mora se traziti dozvola staratelja? Znam da ovo nije uobicajeno kod nas, ali zaista bi smo morali poceti razvijati tu kulturu. Ako neko zna vise o ovome, neka se javi, molim vas.
Fina vijest. Bravo.
Nema komentara....baš čudno :D Čestitam,veoma plemenito djelo :)