Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi nisu ni svjesni vaznosti ovog projekta, vjerovatno ovo smatraju kao nekom sitnicom, nemaju saznanja da ViK vise ne moze da prima nove korisnike radi opterecenosti vodovodne mreze. Iskreno se nadam izgradnji novih rezervoara.
Veliko bravo za općinu i za načelnika.
Svaka čast na realizaciji projekta.
pomalo nedzade naljutit ce se ostali nacelnici na tebe hahahha
Upornim i predanim radom se konačno i ovaj projekat završio. 👏
Ovaj dio grada ima velike turisticke potencijale, voda je osnovna zivotna potreba, i dobro je kada se procitaju ovakve vijesti, da se ulaze u periferne dijelove opstine a ne samo strogi centar. Jako lijepo
Konacno najbolje vijesti za mjestane.
Obecano/Ispunjeno. Gradjani prate vas rad. I ponosni smo na vase projekte
Ovo su stvarno prebitne stvari i projekti od velike vaznosti. U svakoj opcini ima nedovrsenih projekata, dobro je pa ova opcina svoje projekte privede kraju. Jedna jako dobra novost.
Nazalost, 21 vijek a ljudi nisu imali osnovne zivotne potrebe. Jako pozitivno od strane opstine i nacelnika, veliki projekat zaista
Tako bitan projekat, tako dobra vijest.
Obećano > Ispunjeno Svaka čast.
Samo zasukat rukave i nastaviti dalje na realizaciji ostalih projekata Općine Centar.
Mislio sam da je ovo jedno u nizu predizbornih obecanja koje nikad nece biti ispunjeno. Pozitivno sam iznenadjen da se neko upustio i uspio rijesiti ovaj goruci problem stanovnika Nahoreva i okolnih mjesta. Veliko hvala u ime svih stanovnika!
Bice to sretni mjesec februar za stanovnike ovog naselja. Izgleda da ce obecanja biti ispunjena.
Ovo je bila bruka opstine i grada sve ove godine, 21. stoljece jarane, ako nastavi ovako, moj glas i glas moje porodice ide Ajnadzicu, iako sam po opredjeljenju socijaldemokrata.
aferim