Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PricA se da Konakovic i SDA priprema poskupljenje vode na jesen. Da pokrije gubitke kantonalnih peduzeca preko ledja obicnih gradjana. Hvala ti Dino sto pravis dryavu ya svoje stranacke uhljebe a narod j...u zdrav mozak. Nista nisi uradio za obicnog gradjanina vec samo za drzavne uhljebe.
govnovod
@posteniBosnjanin govnovod i banalizacija
Zadnjih dana vise ljudi koje poznajem imaju problema sa stomakom,grcevi,non stop WC,Sarajevo.Ne zna niko sta mu je..citam ovo i kontam..hmm..moze li biti?
Dodjite u ulicu Ešrefa Kovačevića i provjerte ispravnost Vode.Tu je sliepo crijevo koje nikad niko nije došao da pročisti.
VODA U KANTONU SARAJEVO JE ISPRAVNA.,ZATO JER JE KONTROLIŠE FIRMA KOJA PRIPADA VODOVODU,AKO SE IKAD PROMJENI DRUGA FIRMA ,ONDA ČE SE OTKRITI ŠTA PIJU SARAJLIJE.
Koja vode mrcine jedne kad je i nema..
Koliko je ispravna i prepuna kalka govore sami aparati koji je koriste.Od sane ves masine pa masine za sudje i ostali kod kojih najvise crkaju grijaci od prekomjerne kolicine krecnjaka i ko zna cega jos.Kako sve ovo steti aparatima isto tako steti i covjeku koji je koristi
Ne kažem da je voda čista, ali ovo poređenje je vođeno lošom logikom.
Joj likova crknut cu od smijeha😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa majke Mi nisu normalni. Odvrnes vodu smrdi na kilometar. 🙉🙉🙉🙉🙉
U pravu ste, ne valjaju nama česme, slavine, ventili a i kašljemo u vodu kad se nagnemo da pijemo sa česme i tako prenosimo bakterije, baš k'o papci. Ustvari ispravnost vode NIJE nadležnost Vodovoda i kanalizacije, njihova nadležnost je samo ispostavljanje računa. Ako se neko slučajno otruje vodom, ja bih, da sam na mjestu uprave ViK-a odmah pokrenuo pitanje vitalnog nacionalnog interesa. Djeco draga, knjigu u šake, učite strane jezike i bježite iz ovog abortusa od države.
Sta ce vam ovo I poslije vodovod
Ne samo da jedemo nego i pijemo govna
ispravna je za sanitarije, ali ne i za pice...
Zapamtite, ovdje je problem u ZZJ KS i FBiH koji friziraju izvjestaje analiza!!!!
@Dijete Sarajeva
Sasvim sigurno su vaši stručnjaci koje je Braco Gumena Glava tu zaposlio u stanju to da ustanove.
Bosna & Hercegovina