Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora biti smanjena potrošnja kad nije bilo vode. Kako ću trošiti ako nema, ha ya.
logicno
Oj metropolo gdje narod hoda smrdljivih usta i krmeljavih ociju jer nema vode. A ove sto izdaju gradevinske dozvole za zgradurine i sire potrosnju bez prosirenja mreze treba zakonski gonit.
starlete na apratima, idu u grad prljave
kako to da svi smrde onda znaju li oni za deo roll on deo roll on seljaci jedni kupat se mozes svaki dan barem toliko ima vode milan tarot objasnio
samo kod nas kreteni zaljevaju baštu , travnjake , povrće i voće pitkom vodom ! za ove stvari ima potok , rijeka , jezero napuniš kanistere i zaljevaj a ne prerađenu vodu za piće .
zgrade na Panjinoj kuli i sedreniku, wtf?
2015 godina a ja moram flase punit vodom da imam preko noci , ej moji mi , pa 1985 je bolje bilo nego danas
a sto se oni zayebavaju s nama
Pijte pivo umjesto vode, budite lokalne patriote.
Vec?!:)
Jel to poduzeo nesto Dino zvani redukcija