Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam čime ovakav otpad zaslužuje medijsku pažnju???
@SramotaOdPortala vama su i ratni zločinci heroji!
bas tako..
Pa boli me ćuna ...hebo vas ta vijest ..taman da mu je i Željka opalio
Ćuhnu
@SramotaOdPortala . Vidim da govoriš jezikom šovinista, fašista, nacionalista i to dovoljno govori o tebi. Koliko vidim imaš problema sa identitetom.'' Lastavica ili gazibara ''pitanje je sada? Iako si zasigurno Srbin iz Bosne ( BiH) draže ti je biti ''Srbijanac na talasima SANU'' brišući sve iza sebe, porijeklo, jezik, kulturu.. ''Čestitam''.
Nista lijepo nije rekao o Covicu...sramota
Vise me interesuje ko plasira ove "FEJK VIJESTI" na nas medijski prostor nego imal zivota poslije smrti .. Putin, Hirurg, ko je sljedeci, da nece mozda đeneral Drazo preko Torabija .. pljuccc
U ovoj zemlji, svaka politicka stoka, prodaje Drzavu! Turcima, rusima, amerikancima...Kao, "neka se oni brinu" A njih zaboli za nas! Niko od njih nije za ovu zemlju! Svi su govna izdajnicka!
Rektalni alpinizam level PRO, Dodik ce sigurno biti sretan 😂
Tko je ovaj smrdo?
kako mu je čestitao? jel samo onako ili je išao malo dublje mislim otpozadi
Kako ovaj RAK više ne blokira KLIX.ba na teritoriji BiH to mi nije jasno?!?!?! Pa Vi namjerno podižete tenzije i tjerate ljude da se mrze, pa SDA I SNSD su za Vas svetinjaaaaaaaaa!!!!
vala bas .. izvor vijesti kao i njena vjerodostojnost je postala od mahalski prica .. sramota za klix 🙄
da si se okupo hirurg bogdom
Hahahhaah
Kad mu ne čestitaju normalni ljudi, neka mu ovakve spodobe čestitaju......
olos olosu cestita rodjendan
A zasto mu klix poklanja paznju?!
Zenit Đozić za siromašne