Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
35 godina je glavni tuzitelj Italije vrsio istrage i tuzbe protiv najvecih tallijanskih narko kartela, izvrseno nekoliko napada i pokusaja likvidacije, bio pod policijskom zastitom svo vrijeme i nikada nije odustao strpao je u zatvore stotine clanova bandi najgorih na svijetu i ziv je i danas. Sta rade tuzitelji u BiH? Ne smiju podignuti tuzbu protiv pishljivog nacelnika neke selendre
Kontrast od napisanog je sudac Giovani Falcone.
Ako osudi kera dužnost svih nas bi bila da zastitžo ovu ženu.
Ako ga i osudi Mile nece nikad u kasabu niti ce platiti novcanu kaznu hahah budale,a bas me zanima ko bi ga uhapsio u Srpskoj 🤣🤣
Sena će dohakati Dodari
Neka mi oprosti sutkinja sa seksi glasom ali jedina "opasnost" koja meni djeluje realna je od neke kombinacije u kojoj njen glas dominira a optuženik se topi od ugođaja.
Licno poznajem sutkinju ..veoma hrabra pametna i nije korumpirana ..do kraja aBd
Reklo bi se veoma očuvana od teškoća i nekog posebno teškog rada. O hrabrosti i korupciji ne znam ništa.
Seno poprzi ga dobro ostat ces upisana u svim knjigama
Nije samo ovoj sutkinji se ovo desilo. U svakom kraju bilo kakva optuznica da se pokrene protiv bilo kakvog lokalnog mocnika bilo biznismena ili stranackog uhljeba zavrsi tako pod prijetnjama pod disciplinskim potezima, zastrasivanjem, ucjenama ili jednostavno otkazom. Sudstvo je lakrdija u BiH. Sudije nisu zasticene da izvrsavaju svoje zadatke, a kamo li da se to sprovodi.
Što policija čini povodom dojave o kršenju javnog reda i mira, konkretno zbog stalne buke Ramo Isak dje zako kad treba da se pokaze sila drzave
Znaci deracina na pomolu.
Svaki moj komentar na ovome portalu je , sa pozicije istine, logike i pravde ,100% ispravan i tacan, bez imalo tendencija na bilo koju stranu.Moj jedini problem je taj sto ne pripadam velikoj grupi ostrascenih komentatora.To mi ne smeta ni najmanje.
Sta smo dozvolili da su nam politicari prijetnja tuzilastvu i sudstvu.Postajemo li Meksiko uz nebundjijski narod? OS bez prave funkcije i nejedinstvena bh policija su veliki problem.Politicarima ne odgovara jedinstvena bh policija.
Sutkinja Sena je figura koja ne igra nikakvu ulogu, ona je glasnogovornik i oruzje u rukama domacih i stranih politicara koji pokusavaju kreirati BiH po vlastitoj zelji.
Ti si…@prvimaj85….malo umisljen, kada kazes za sebe da je tvoj svaki komentar ispravan i tacan i to 100%😱😂Dobro nam dosao Svevisnji u nasu vukojebinu😂😂ti kao da si vaskrsnuti pravoslavac ili uskrsnuti rimo-katolik😱😂Lahko prihajamo🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Kad si u stanju onako izbezumiti zubatu Sanju, onda moras biti kadar i maher u svom poslu. Naprijed Seno, uz tebe smo. Lomi dusmane.
Samo oštro Seno, marva je to, bez kulture i manira.
Nema sa Senom zajbancije.
Lavica💪
Bilo koja presuda za Dodika ne igra nikakvu ulogu, BiH je ta koja ce platiti visoku cijenu.Nije to moja zelja, to je jednostavono jedino moguce rjesenje koje moze dovesi i do rata.Zato treba razmisliti ko je vazniji,Smit ili mir.