Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukinite tv šumske i riješen problem
samo da nam ne šalju račune za TV pretplatu kad ugase signal
Pozurite polako
Nema danje najgori nesposobni politicke elite ko je samo intersuju da sve uniste, da svu Raju rastijeranu iz Bosne i Hercegovine Allha Manet svima.
sredice to oni dok skontaju kako da operu koju marku...
Hitno sprovesti digitalizaciju, hitno sprovesti ekonmske reforme, hitno pronaci sredstva za izgradnju (dalju) koridora 5c, hitno privuci strane invenstitore, ma imali ista kod nas da nije hitno i da ne cekamo zadnji trenutak
...HITNO je BILO prije 6 mjeseci.
Hitno riješiti problem u vlasti.
Prestane se plaćati pretplata dok ne izvrše digitalizaciju. ja cu tako...
Ovdje mnogi zive u mraku i umrijece u mraku,dzaba im sve
Joj viceva pa nisu 10 godina rijesili sada ce nesto ko biva hitno da rijese.
Digitalizacija nije od jučer, navedite krivce za stanje u kojem se našla država i telekomunikacije a ostavite se šuplje priče. Hrvatska je digitalizaciju završila prije dvije godine a Srbiji, Albaniji i BiH dat je rok do danas. Srbija je isposlovala rok a zadnje dvije godine njeni građani su mogli pratiti digitalni eksperimentalni program besplatno. Danas je BiH jedina zemlja u Evropi koja ne smiruje zemaljski digitalni TV program.
Mislili oni ma hajde progledat ce nam kroz prste mi smo Bosna ipak popustit ce nam, dat ce jos koji rok da to uradimo. Ali eto nema rokova vise.
Značaj uvođenja digitalnog TV signala ima višestruku korist, jer nije samo u pitanju TV program nego cjelokupni sistem komunikacija kao što je mobilna telefonija i internet. Sljedeći korak je uvođenje 4G mreža, brzog bežičnog interneta i mobilne telefonije. Ispadanje iz viza koji vodi u budućnost je propast nacije.
Ma ne kasnite 12 godina za ostalima ali nikako.
kod nas je jedino"pod hitno " uhljebavanje familije,a ostalo...
BOZE SACUVAJ,,NISTA U STANJU NISU PROVESTI I URADITI KO LJUDI
Pusti digitalizaciju, hitno rijesiti povecanje plata, prvo sebe namiriti.