Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta hoće vise ovi Romi , zar im je malo sto je presjednik ministara iz njihove populacije ?!?!?!
haj sklonite ih ispred trznih centara,parkinga i ispred semafora...bruka i sramota ovog nazovi grada..sta rade gradske vlasti sem sto sjede po sarajevskim kaficima i primjer su ostalima kako netreba-kao onaj Blesim na Ciglanama-!
@ Rime , @Pipo, Evo uputicu dopis Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice da vas dvojica zelite da udomite po jednu romsku familiju u svom stanu ili dvoristu:PCestitam na vasoj humanosti.Sta ste cekali do sad?
ma protjerati svu stoku. prošle godine su im napravili stanove a ni od njih napravili čerge za 7 dana. rasprodali sava namještaj i napunili zgradu smečem... FUJ kad budu pokazali da su dostojni normalna života onda im treba pomoči, dotada ... ...sve u koncentracione logore i u bodljikavu žicu...
Lejla je peracica glava iz Velikog parka. BIH4EVER!
@Lejla Ti si glupa! Zamisli da su sve zemlje sto su primile bosanske izbjeglice za vrijeme rata tako reagovale. Hvala Bogu nisu.
Van svake pameti je da poreski obveznici daju svoj novac za zbrinjavanje roma koji su dosli s Kosova, Srbije, protjerani iz Italije isl...to treba deportovati ,a ne izdvajat novac za zbrinjavanje!