Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO TIHI .. Inckova smjena a ne odlazak OHR-a -...
Hocel nam ukunuti te vize vec jednom, pa da sve to sto pisete posmatram na CNN
ŽIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA! ŽIVJELA HILJADUGODIŠNJA DRŽAVA BOSNA! Ne želim rat na svoj narod, ali podržavaću ga šta god da se desi. Ako more tako, nek bude tako. Ako je to suđeno, neka je tako. Prošla je ta zemlja kroz gore stvari od ovoga krmka Dodika. IMA BOSNE, I BOŠNJAKA U NJOJ. BILO JE DAVNO PRIJE VAS, II BIT ĆE POSLJE!!!!!!!!!!!!!
Vidim da se ovdje pravo zakuhalo. Očito je da ste vićina bili mala djeca kad je bio rat pa ga se nesjećate! Vjerovatno vam je dosadno, a i političari vole ovce to je čudo jedno. Evo taman ste sad stasali za vojsku, samo problem je što vi niste ni imali pravu vojsku da se spremate za rat. U ratu se i pogine, ostane bez ruke i noge, najdražih ljudi, familije... neko dobro i zaradi, ali najbolje je pobjeći odavdje negdje na zapad iostaviti fukare da se mlate.
Ne krse vlasti RS Dejton nego se vracaju izvornom Dejtonu. Sve u skladu sa Dejtonom.
gargamele ne plasimo te se
mozda je on glup al si ti 100% *urac!
Ako vec Srbi otvoreno krse Deyton i EU ne(zeli)moze da zaustavi taj proces, onda jednostavno organizovati bosnjacki forum. Taj forum treba da kostatira da je svijet odustao od Deytonskog sporazuma i da se vracamo na Republiku Bosnu i Hercegovinu. Znaci imamo novu situaciju i gotovo siguran rat. To je rizik, ali nema nazad...
Morat cemo opet ratovati sa ovim Srbima kad nasi politicari nisu dostojni svojih funkcija.
Ovaj Pipo je glup ko.urac !
@MZ smrdljivi tvore idiote serv=srb doso si iz ukrainskih pecina divljaka i zlobnih primitivnih grupa krvolocnih bandi ubica! Znamo dobro ko ste sta ste kak funcionisete i cilj koji imate! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
JUCE SAM PROCITO DOBAR KOMENTAR BOSNJE KAD SE ZARATI OPET CETE VIKATI HEEEELP BAZNIJA DJENOSAJD HA HA HA HA
Sehid ako Bog da.
Napred bračo,uy vas smo svi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slačemo vam pakete sa starom odječom, i toplu čebad kupljenu na božičnom popustu !!! Geteborg je uz vas ! Nasa srca kucaju za vas...tik,tak,tik,tak,tik...
Zapad navija za Muslimane ! MUHAHAHAHAAAAAA Koliko covjek treba biti glup, pa da uvjek nanovo to povjeruje...