Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala, i vama želim sve najgore.
svim politicarima zelim sve najgore u zivotu,plate za lijekove trosili,,,sve vam veselo,kao u mrtvacnici bilo,,,
Prvo sto mi se Desava za novu Godinu jeste "Atentat na moj Novcanik" Krenulo pravo dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najsavremeniji motori, sa filterima, katalizatorima, ovim i onim, a samim tim i najmanji zagadjivaci - placaju najvise?!?!?!? Ovo nema ni u najludjim parodijama......
ahahaahahaahah pa mi so najljudja parodija na zemaljskoj kugli !
E stvarno ne mogu da vjerujem koliko apsurda i gluposti u ovom tekstu, pa najveci glupan moze skontat da je ovo samo popunjavanje budzeta.
Fadilovo maslo, znači da se upoznamo kako će biti 2020.g. i takvo upoznavanje će nas koštati 40 kovanica.
Jebale vas agende, ko je imao sreću u realnom sektoru da primi neku platicu osjetio je tu vašu agendu, a sve ste govorili da je to dobro, dabogda vama tako bilo još bolje, ali ne zaboravite, okreće se kolo sreće, živi i nezdravi bili pa vidjeli!
konačno registracija skuplja od golfa dvice...
SMRT FAŠIZMU SLOBODA SLAVENIMA CIJELOGA SVIJETA I ŽIVIO BRATE PUTINE
Državnim pravilnikom O TEHNIČKIM PREGLEDIMA VOZILA u BiH iz 2007, propisano je da stanica za tehnički pregled VRŠI i za kontrolu emisije izduvnih gasova mora imati: 1. programsku opremu za za mjerenje zatamnjenosti izduvnih gasova diesel motora, izršenje ispitivanja i mogućnost ispisa mjerenja; 2. za mjerenje sastava (koncentracije) izduvnih gasova (CO, λ, HC, NOx, CO2) benzinskih motora koji mora posjedovati programsku opremu za ispitivanja i ispis rezultata mjerenja;
Šta onda hoće federalno ministarsvo, neka izađe javno ministrica i njen stranački šef i neka objasne, šta je cilj navrat nanos donesenog cjenovnika, Ko je izlobirao da se naplaćuje ono što je već bila obaveza prema državnim pravilniku koji je objavljen u Sl. glasniku BiH?
bože rata....
Hvala , i vama građani BiH jeb* mate* u 2017 godini !
ionako ne znaju napraviti pare i pored svih resursa koje ova zemlja ima
Kakve veze ima da li vozilo ima katalizator ili nema sa cijenom eko testa??? Zasto ta dva vozila placaju razlicitu cijenu??? Onda su zaboravili da u ovakvu selekciju uvrste i vozila sa egr ventilom i vozila sa dpf filterom. Ma budalastina prava. Potpuno neuki ljudi donose ovakve pravilnike koji su diskriminirajuci, protuzakoniti, ukidaju stecena prava, u praksi bez ikakvog dobitka u bilo kojoj sferi zivota...Znaci, jednostavno da se uzmu pare na necemu sto nema vrijednost.
Svugdje u svijetu su vozila na plin oslobodjena eko testa a kod nas nisu oslobodjena i jos im ukidaju to pravo koristenja plina na tehnickom pregledu tj na testiranju izduvnih gasova. Potpuno nelegalna odluka i cini mi se da vec zadire u sferu ukidanja stecenog prava. Plinasi su platili ugradnju instalacije, platili vanredni tehnicki pregled zbog te instalacije, platili atestiranje i uvedeno je u saobracajnu da je plin pogonsko gorivo. Sad po ovom pravilniku se na eko testiranju ne priznaje to.
plate i penzije narasle 15 posto a potrosacka korpa nije poskupila. nezaposlenost samo oko pet posto, a to su uglavnom oni sto nece da rade... red je da drzava sebi uzme malo poreza.
Koji k.... onda test ako nije eliminatoran, da se uzme lova!
Odrase. Sta pametan covjek da radi. Pametan covjek bi sad ako zivi u gradu prodao auto pa fino kupio biciklo i isao na posao biciklom.
pametan covjek bi brzo bio likvidiran od strane nekog polovnog automobila porijeklom iz njemacke, za cijim volanom sjedi sin drzavnog sluzbenika ili privatnog poduzetnika koji ne placa porez ni za sta.pametan covjek bi bio kriv sto je poginuo jer nije vozio biciklistickom stazom koja ne postoji. pametan coek ne moze biti pametan coek koji zivi medju glupacima brzo bude mrtav covjek.
eto vam SDA jebace ona nas jos 50 godina