Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo su izdvojili s obzirom da se zenica izgradila kao real madrid
Dobra ideja i dobro ukrasavanje dobar nacin za privlacenje turista, zagreb dokaz za to ali nema kod nas od toga nista seljaci smo mi za to
A za bolji zrak... 0 KM
Vehabije u komi
udarite mi 100 minusa (boli me racku jer 90% tih nije mrdnulo dupetom iz svoje mahale) ali mislim da ruznijeg grada od Zenice zimi sa ovim sivilom u Europi ne postoji.. dvoumim se izmedju Pristine i Zenice.. tuga!
Po popisu iz 2013. muslimani čine preko 85% stanovništva Zenice, postavlja se pitanje zašto ukrašavaju grad za Božić
Zato sto nismo talibani
jbli ti muslimaniii maaater, nismo mi vehabije! idi u saudiju i pusiiii krc
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
zali boze novca
Bas su divne ove zgrade - moderne, sredjene, nove fasade.. unutra je sve cakum pakum, mogu zamisliti..
@Ins1der - kakve veze ima Beograd budaletino.. Beograd je 100x ljepsi od Zenice koja je oduvijek bila najruzniji grad poslije pristine u citavoj SFRJ. I skoplje je ljepse od Zenice, i s tim sve sam rekao.
Lijep gest
Naprijed Fudo kralju sa svime što radiš, velika podrška od Zeničana!!
I to sve transporentno za Fudine jarane,,, a za javnu kuhinju nema para
Sablasticno